|
|
Konu Araçları |
√, ♥, beyaz, güzel, kağıdı, mδδнαЧαĽ▪kεптĽi, süsleyen, sözler |
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ] |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Kalp'den çıkan söz kalp'e gider Ağızdan çıkan söz ise ancak kulağa ulaşır DaЧanmak zoЯ ЧaLnızLığına akşamLaЯın Unuŧmak mümkün dعğiL sعni bir şaЯkı gibi AğıЯ ağıЯ iLعЯLعЧعn bu zaman içindع HعЯ an biЯ saЯhoşLukŧuЯ sعnsizLiğin vعЯdiği Bir saniye ´Susuunn` Lütfeenn kaLbim birŞey fısıLdıyoOor ♥ O´u çoOok seviyoOorumm |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]devamının geliceğini düşündüğüm bu bölüm çok güzel olmuş ellerine sağlık canım |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Sözler mükemmel Bölümde harika Devamını bekliyoruz |
10-28-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]" Bulutlαr αğlαr mı ? dedim - Ağlıyor işte dediler " Ağαçlαr üzülür mü ? dedim -Yαprαklαrını bile döktü dediler -Rüzgαr kızαr mı ? dedim - Kızmαsα eser mi dediler "O beni Seviyor mu ?dedim Bαşlαrını öne eğdiler -' Sevseydi yαnındα Olurdu '- dediler Tüm DüşLerimde ``Sen`` Varsın / Kaldırım taşlarına sıkıştı zaman çelme takıp canımı yakacak / |
10-28-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Herkes bilir giden arkasından ağlamayı Asıl zor olan h o ş ç a k a l diyip susmaktır ♥ İçimdeki hissin bir tarifi olabilse sana özel kelimeler türetsem hiç bilinmedik… Hani kalabilse her şey yerli yerince… Sen kalabilsen beni sever halinle[,ben kalabilsem hep aynı… Ne mesafelerin adı geçse aramızda, ne ayrılığın sözü edilse… Unutabilsen her şeyi, unutturabilsem… Silip yeniden yazabilsem hikâyenin sonunu Keşke… Gözlerin hançer değilse Neden kalbim kanıyor ? Ayrılık ölüm değilse Neden bağrım yanıyor? |
10-28-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]
Anıların selamı var üzerimde kalmasın Ne kadar uzak olsan da o kadar yanımdasın DuRgun DenizDen aSLa uSta DenizCi Çıkmaz ! |
10-28-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Tüm sözler çok güzel ama açılış resmi bir ayrı güzel olmuş |
10-28-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Beğenmene sevindim Resmide kendim yaptım |
10-28-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Aslında seninle vişne ile kiraz gibiyiz; uzaktan aynı yaklaştıkça ve tattıkça farkı anlaşılan! adı Lazım değiLse baş harfini boŞver ! bêИim` kıЧamadıqım deĞiL ; bâИa kıЧamaЧaИLar `değerLi` aRtık beИde ! |
10-28-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]En iyisi sizsiniz diyorum gülüp geçiyoruum İyi olun sαğ olun ; αmα benden uzαk olun ! Başarmak zordur kolaya kaçarsan sonuç basitleşir Unutma; yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir Sαklαmα yeteneği yüksek olαn güçlü biriyim Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: 'Ben iyiyim' Seveceksen AkLına Arada bir Geleni DêqiL Hep AkLında Olanı Seveceksin ki mutlu oLasın* |
10-28-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ][size="2">"]ÇOCUKTUM[/size] Büyükler Beni Görmek İsterlerse Var Olurdum Görmek İstemezlerse YOK Ama Yanılıyorlardı BEN Hep Vardım En Çokta Beni Yok Sandıkları Zamanlarda Vardım Hepsi Birbirlerini Birbirlerine Göründükleri Kadar Biliyorlar Tanıyorlardı Oysa Benim Yanımda Bütün Maskeleri Düşüyordu Çünkü Ben ÇOCUKTUM Yoktum Onları En Gerçek Halleriyle Çizdim Aklımın Defterine Ben Büyüdükçe Onlar Masal Oldu İçimde |
10-28-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]İnsanın içinde saklanan korkunç hayvanla o akşam ilk defa kendi ailemde tanıştım yuvalarından fırlamış gözleri öfke içinde uzayan boyunları şişen damarları ilk defa o zaman gördüm gırtlak parçalayan ürpertici haykırışları ilk o zaman işittim bu son olmadı tabi benzer manzaralarla daha sonra da karşılaştımbüyüdükçe insan alışıyor belki de büyümek bu alışmaya diyorlar ne zaman bağıran haykıran öfkeli insan görsem bu hayvanla ilk defa karşılaştığım anki dehşeti tedirginliği hatırlarım belkide bu yüzden bi yanım hep çocuk hep suçlu kaldım |
10-28-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]En sevdiğim HayaLLerimi en Büyük kabusLarıma çevirenLeri eLbet en TatLı rüyaLarından Uyandırıcam ! Hayırlı bir kişinin eli olmaktır her elin istediği; ama sahibi "el" olup gidince eller ne yapsın! Vefa nedir bilir misin? Vefâ arkanda bıraktığını giderken yaktığını yabana atmamandır Vefâ; dostluğun asaletine bir dua sonrası verilen sözlere hayallere ihanet katmamandır Vefâ; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında cehennemi hafife almaman ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır |
10-28-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Pencere tüllerine gelinlik diye sarılan O küçük kız nerede şimdi? Gemim battı çoktan Denize inen tüm filikalarıma erkekler bindi "Bir adam var ki; yokluğu bitişlerin tanımı Öyle ki aldığı her nefes bir parça ömür ekliyor soframa!" Şöyle bir Oh! çeksem Uzansam sonsuzluğa… Şöyle bir Sen! çeksem içime İnme insen hayatımın başucuna |
10-28-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]HER NE İSTİYORSAN KENDİNDE ARA! SENİN CANININ İÇİNDE BİR CAN VARO CANI ARA! SENİN DAĞININ İÇİNDE BİRHAZİNE VAR O HAZİNEYİ ARA! EĞER YÜRÜYEN DERVİŞİ ARIYORSAN; ONU SENDEN DIŞARI DA DEĞİLKENDİ NEFSİNDE ARA! [ Mevlana ] |
|