Tüyleriniz Diken Diken Olacak ! ( Yıl 1998 ... ) |
01-18-2007 | #1 |
[KAPLAN]
|
Tüyleriniz Diken Diken Olacak ! ( Yıl 1998 ... )Tarih 7 Mart 1998 Yer Almanya ZDF Televizyonu bir yarışma programı Yarışmacı MİCHAEL SAUSER 188 Ülkenin Marşlarını ezbere,notaları ile Bildiğini iddia ediyor Jüri , Michael'in marşlarını okuması için 5 ülke seçiyor; ÇİN,MISIR,TAYLAND,BOSNA HERSEK,TÜRKİYE Michael ilk 4 ulkenin marslarını okuyor4 Ülkenin marşlarının okunması jüri tarafından yeterli bulunuyor ve yarışma tamamlanıyor Yarışmacı MİCHAEL itiraz ediyor,mademki Türkiye’nin de bayrağını seçtiniz O halde TÜRK Milli Marşını da okumak istiyorum diyor ve sözlerine devam ediyor TÜRK milli marşı ayakta dinlenir Lütfen Ayağa Kalkınız ! Bir de Bu Rezilliklere Bakınız !:
YouTube - Rezillik İstiklal Marşı! YouTube - İstiklal Marşı Rezaleti-2 |
01-18-2007 | #2 |
mate
|
tek kelimeyle mükemmel paylaşım olmuş bravo adama harika bir gurur Rezilliğe diyebilecek hiçbirşeyim yok sadece utanıyorlar mıdır acaba diye düşünüyorum |
01-20-2007 | #6 |
Gözyaşı
|
göremedim ama okuyunca harbiden tüylerim diken diken oldu eline sağlık kaplan
01-25-2007 | #7 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
KAPLAN rar şifresini yollayabilir misin acaba? Bu arada çok kaliteli paylaşım olmuş, teşekkürler paylaşım için |
01-25-2007 | #8 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
|
|
01-25-2007 | #9 |
punisher
|
şu hepimiz birer ermeniyiz diyen Türk ermenilere bunu seyrettirmek lazım
05-08-2007 | #15 |
pesimistt
|
tebrşkler kaplan çok güsel bi çalışma olmuş insanın tüyleri diken diken oluyorbunu ayrıca aileme de dinlettm onlarda çok beğnedilergerçekten çok tşk ederm çok güsel olmuş |
|