Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
isra

İsra 80

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsra 80

İsra suresi 80inci ayeti kerimeyi hergün yüz kere okuyun Bu ayet büyük sırlar barındırmaktadır Ayeti aşağıda yazıyorum İnşaAllah faydalanırsınız Faydalarını ben söylemiycem Siz hayatınızda yaşayarak bunları göreceksiniz

"Ve kul rabbi edhılnî mudhale sıdkın ve ahricnî muhrece sıdkın vec’al lî min ledunke sultânen nasîrâ"

De ki: «Rabbim, gireceğim yere doğrulukla girmemi sağla, çıkacağım yerden de doğrululukla çıkmamı nasip et ve benim için kendi katından yardım edici bir kuvvet ver

Kardeşlerim bunun ne gibi faydaları olduğu konusunda merakı olanlar varsa şunu dinlesin:

Ben bunu bir akşam 100 defa okudum Ondan sonra bir hafta kadar okumayı kestim Sınavlarım vardı çünkü O hafta okulda sınıf arkadaşlarım bana ilginç bir şekilde yakın ilgi göstermeye başladılar Derslerde iyi değilimdir yani ders sorma amaçlı yaklaşmıyorlar 1,5 aydır 4-5 arkadaşı olan ben bir haftada bunu 20 lere çıkardım Hepsiyle de çok samimi arkadaş oldum Bir de bunu okuma esnasında içimde bir ferahlama hissettim Bi dinlenmişlik gibi bir şeydi Sonra tabii her akşam 100 defa okumaya devam ettim Ondan sonra bazı alimlerin gizlidir söylenmez dediği yüksek sırları anlamaya başladım Bunlardan birisi kaderdi Diğeri ise vahdaniyet sırlarıydı

Daha fazla söylemiyim artık Siz devam edin Göreceksiniz!

(sensei kardeşim cevabını burada verdim Vesilenle herkese vermiş oldum)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com