İsra 80 |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İsra 80İsra suresi 80inci ayeti kerimeyi hergün yüz kere okuyun Bu ayet büyük sırlar barındırmaktadır Ayeti aşağıda yazıyorum İnşaAllah faydalanırsınız Faydalarını ben söylemiycem Siz hayatınızda yaşayarak bunları göreceksiniz "Ve kul rabbi edhılnî mudhale sıdkın ve ahricnî muhrece sıdkın vec’al lî min ledunke sultânen nasîrâ" De ki: «Rabbim, gireceğim yere doğrulukla girmemi sağla, çıkacağım yerden de doğrululukla çıkmamı nasip et ve benim için kendi katından yardım edici bir kuvvet ver Kardeşlerim bunun ne gibi faydaları olduğu konusunda merakı olanlar varsa şunu dinlesin: Ben bunu bir akşam 100 defa okudum Ondan sonra bir hafta kadar okumayı kestim Sınavlarım vardı çünkü O hafta okulda sınıf arkadaşlarım bana ilginç bir şekilde yakın ilgi göstermeye başladılar Derslerde iyi değilimdir yani ders sorma amaçlı yaklaşmıyorlar 1,5 aydır 4-5 arkadaşı olan ben bir haftada bunu 20 lere çıkardım Hepsiyle de çok samimi arkadaş oldum Bir de bunu okuma esnasında içimde bir ferahlama hissettim Bi dinlenmişlik gibi bir şeydi Sonra tabii her akşam 100 defa okumaya devam ettim Ondan sonra bazı alimlerin gizlidir söylenmez dediği yüksek sırları anlamaya başladım Bunlardan birisi kaderdi Diğeri ise vahdaniyet sırlarıydı Daha fazla söylemiyim artık Siz devam edin Göreceksiniz! (sensei kardeşim cevabını burada verdim Vesilenle herkese vermiş oldum) |
|