Gerçek Aşk |
04-02-2008 | #1 |
gulhan
|
Gerçek Aşkbir kız ve delikanlı bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyor ve aralarında şu konusma geçiyor
kız:lütfen yavaşla çok korkuyorum delikanlı:bak ne kadar eğlenceli kız:lütfen çok korkuyorum delikanlı: peki beni sevdiğini söyle kız:seni çok seviyorumlütfen yavaşla delikanlı:şimdide bana sarıl kız delikanlıya sıkıca sarılır delikanlı:kaskımı alıp kendine takarmısınbaşımı çok sıktıda ertesi gün gazetelerde: motorsiklet kazası: motorsiklet fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı üzerinde 2 kişiden 1 i kurtuldu gerçek ise şöyleydi: yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama kıza söylemek istememişdibunun yerine kızdan kendisini sevdiğini söylemesini ve ona son defa sarılmasını istemiş sonra da kendi ölümü pahasına kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamış
04-02-2008 | #2 |
sameg
|
Cevap : Gerçek Aşkwayy bea süppermis wala dünyada qerçek ask kaldımı yhaa |
Cevap : Gerçek Aşk |
04-05-2008 | #5 |
|
Cevap : Gerçek Aşkbunu ilk okuduğumda çok etkilenmiştim paylaşım için tşkler keşke benide şöle seven olsada ben onun yerine ölsem:( |
Cevap : Gerçek Aşk |
04-05-2008 | #6 |
merve16
|
Cevap : Gerçek Aşkvayy be valla hani derler ya böyle aşklar hikayelerde olur diye artık ben de böyle düşünüyorum ya hep hikayelerde ya da filmlerde oluyor neden gerçek hayatta olmuyor :img-cray::img-cray: