![]() |
Bırakıp Da Gİdene... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bırakıp Da Gİdene...Burnu bir karış havada, gözü yükseklerdeydi ben onu sevdiğimde ![]() Hele hele benim aşkımı yerden yere vurup, nasıl kırmıştı kalbimi zalim ![]() Dudaklarından dökülen acı sözleri; öyle ki, bugün bile unutamadım ![]() Ne tebessümdü o , zehirden beter ![]() Her olayda içim paramparça, gözlerim ağlamaktan kıpkırmızı olurdu ![]() Yorgun düşerdim onsuz geçen, onunla dolu, koyu siyah gecelerden ![]() Pişmanlıktan kendime lanetler eder, sevgimi söylediğim günü düşündükçe, kaleme sarılıp yazardım ona nefretin aşkla kucaklaştığı o uzun mısralarımı ![]() Derdim ki; alın yazımdı, onbeşimin çocuksu aşkıydı ![]() Nasıl da gülerdi canı istedi mi ![]() ![]() ![]() En anlamlı bakışlarıyla önce ümitlendirir, ardından bir uçurumun kenarına yapayalnız bırakır giderdi ![]() Ben çaresiz, ben yorgun, ben bıkkın bu sevdadan ![]() Ah bilirdi o insafsız, diri diri yanardım o böyle yaptıkça ![]() ![]() ![]() Şubatın buz gibi kasvetli soğuğunda; onda ne bulduğumu bugün bile bilemem ![]() Ama o günlerde hayatımın amacı, varolma gibi gelirdi bana ![]() Çocukluk mu, yoksa gençliğimin safça tutkusu muydu bu kölesiye bağlanış, içten içe kopan fırtınalar, bu delice yakarış? Kimbilir, belki de sevilmeye muhtaç bir kalbin bitmek bilmeyen kaprisi ![]() ![]() ![]() Ondan hiçbir şey istememiştim ![]() Sadece sevgi ![]() ![]() ![]() Evet, şimdi yıllar sonra ben, onu düşünüyorum ilk defa kucağımda resimler, hatıralarla ![]() Hava yine soğuk, yine kasvetli gözleri gözlerimde yine sevgi, derin yüreğimde ![]() Unuttum sanırdım, meğer aldanmışım, ağladım saatlerce ![]() Bu onun "ölüm yıldönümü"dür ![]() 17'sinde toprakla kucaklaşan, o zalimin hikayesidir anlatılan ![]() Bir melodidir kırık, umutsuz ![]() ![]() ![]() Doldururken sensizlik o an odayı gönlüm hala boş, kafam yine dumanlı ![]() Bir feryat yankılanmıştı acı dolu tam 15 yıl önce bugün bomboş kırlarda ![]() Deli gibi koştum sınıfa, sırası boştu ![]() Benim kadar çaresizdi her köşe ![]() Kendi kendime konuşarak yaklaştım sırasına; "Sen ölemezsin; canımsın, sevgimsin, emelimsin Dileğince nefret et, alay et duygularımla Kızmam sana Ama ne olur bir yalan olsun, acı bir şaka ![]() Evet, evet beni üzmek için yapıyorsun ![]() Herşeyini özledim ![]() ![]() ![]() Allahım son defa göreyim yeter bana" Bu sensiz yakarış defalarca sürmüştü ta ki, ölümün o sinsi kokusunu içimde duyana kadar ![]() Hıçkıra hıçkıra ağladım, sıraya kazıdığın ismini öptüm ![]() Sonra, ona ait birşeyler bulmak için aradım her köşeyi ![]() ![]() ![]() Yalnızca buruşturulmuş bir sayfa, rengi solmuş ![]() Yazı, onun yazısı ![]() Bir mektuptu, özenilerek yazılmış, belki de çok emek verilmiş her satırına ![]() ![]() ![]() Çok şaşırdım, mektup bana hitabendi ![]() Korkakça, kaybolmasından korkarak, acıyla okudum her cümleyi kalbimde büyüyen bir özlemle ![]() ![]() ![]() Hele hele o ilk satırı ![]() ![]() ![]() Öyle ki, bugün bile unutamam, okudukça ağlarım ![]() "İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş bir tanem, AFFET BENİ !!! ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Bırakıp Da Gİdene... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Bırakıp Da Gİdene...tşkler paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bırakıp Da Gİdene...Vakit ayırdığın için sagol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bırakıp Da Gİdene...tşkler gülgüüzeli anlamlı paylaşm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bırakıp Da Gİdene...Okuyan gözlerinize sağlık bitanem teşekkürler vakit ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
|