Çaqlar-Kıyarım Canıma |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çaqlar-Kıyarım CanımaCaglayan sular qibi akıp qirdin qönlüme Zincir vurdun sanki qündüzüme qeceme Seni qördüm qöreli ates düstü kalbime Sevmek ne qüzelmis hayat verdin ömrüme Seviyorum tanrim seni bana qönderdi diye Askin için Bu canımı veririm seve seve Korkuyorum seni biri elimden alır diye İstiyorum başlamak her qüne seninle Kıyarım canıma benim olmassan eqer Bu askın sonunda qüzüm qülmesse eqer Seninle yasamak inan herseye bedel Ölümsüz askıma ne olur bir cevap ver Kıyarım canıma benim olmassan eqer Bu Askın sonunda yüzüm qülmesse eqer Seninle yasamak inan herşeye bedel Ölümsüz Askima Ne Olur Bir Ceva Ver!!! Gözlerimde Perdesin Baktigim Her Yerdesin Yasarsam Sebebim Ölürsemde Benimsin Seni Gördüm Göreli Ates Düstü Kalbime Sevmek Ne Güzelmis Hayat Verdin Ömrüme Seviyorum Tanrim Seni Bana Gönderdidiye Askin Icin Bu Canimi Veririm Seve Seve Korkuyorum Seni Biri Elimden Alir Diye Istiyorum Baslamak Her Güne Seninle Kiyarim Canima Benim Olmasan Eger Bu Askin Sonunda Yüzün Gülmese Eger Seninle Yasamak Inan Herseye Bedel Ölümsüz Askima Ne Olur Bir Cevap Ver Kiyarim Canima Benim Olmasan Eger Bu Askin Sonunda Yüzün Gülmese Eger Seninle Yasamak Inan Herseye Bedel Ölümsüz Askima Ne Olur Bir Cevap Ver!!! söz-müzik:46 Çaqlar |
|