Mbs.Meb.Gov.Tr Kaydol - Mbs Üye Ol |
07-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mbs.Meb.Gov.Tr Kaydol - Mbs Üye Olmbsmebgovtr Kaydol - Mbs Üye Ol MBS (Ulusal Mesleki Bilgi Sistemi) , Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen bir rehberlik sistemidir Öğrencilerin hangi liseye gideceğinden, hangi meslek dalına yönelmesi gerektiğini, üniversitede ve bölüm seçimi, yeteneklerinizin ortaya çıkarılmasına kadar sizlere rehberlik ediyor Bu sistem, eğitim hayatınızda seçimlerinizi yaparken sizlere yol gösteriyor Bu sistemi kullanabilmeniz için kayıt olmanız gerekmektedir Bu yazıda Ulusal Mesleki Bilgi Sistemi'ne nasıl üye olacağınızı göstereceğim Bu adresi kullanarak sistemin web sayfasına giriş yapınız Ulusal Mesleki Bilgi Sistemi Sağ tarafta bulunan üye giriş panelinin hemen altında "Üye Olmak İstiyorum" linkine tıklayınız Linke tıkladığınızda üye olma formu açılacaktır Bu formu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir |
Cevap : Mbs.Meb.Gov.Tr Kaydol - Mbs Üye Ol |
02-11-2015 | #3 |
yayla88
|
Cevap : Mbs.Meb.Gov.Tr Kaydol - Mbs Üye Olsaolun |
04-21-2015 | #4 |
Kayıtsız
|
Cevap : Mbs.Meb.Gov.Tr Kaydol - Mbs Üye OlMBS YE NEDEN GİREMİYORUZ |
01-10-2017 | #5 |
Ahmettura4455
|
Cevap : Mbs.Meb.Gov.Tr Kaydol - Mbs Üye OlKayıt olmak istiyorum Nasıl kayıt olacam |
10-20-2017 | #7 |
aragon
|
Cevap : Mbs.Meb.Gov.Tr Kaydol - Mbs Üye OlMESLEGİMİN HANGİ LİSEDE OLDUGUNU OGRENMEK İSTİYORUM |
|