Tavuklu Makarna Salatası |
01-26-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
Tavuklu Makarna Salatasıazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 10 DAKİKA 4 kişilik 583 kalori MALZEMELER 1 su bardağı makarna 1 adet tavuk bonfile 1 su bardağı havuç rendesi 1 su bardağı haşlanmış mısır 1 su bardağı mayonez 3 diş sarımsak 6 yemek kaşığı bezelye konservesi 1/2 demet dereotu HAZIRLANIŞI Makarnayı tuzlu kaynar suda 10 dakika kadar haşlayıp süzün Soğumaya bırakın Tavuğu az su ile haşlayıp, küçük parçalara bölün Mayonezden üç yemek kaşığı süslemek için ayırın Kalanını bir kaseye alın İçine dövülmüş sarımsak, havuç rendesi, mısır, kıyılmış dereotu, tavuk, bezelye ekleyip karıştırın Soğuyan makarnaları tüm malzemeye ilave edin Karıştırıp servis tabağına alın |
Cevap : Tavuklu Makarna Salatası |
01-26-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıteşekkürler şengül ellerin dert görmesin:) ama benim karnım acıktıı:( ben bunu denicem inş yaptığım zaman yazarım yine:) fakat şu sarımsak olayın dışında dursa fena olmaz heralde
01-26-2008 | #3 |
bbk
|
Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıyani bencede sarımsak iyi gitmez ya bu yemeğe:) teşekkürler şengül
01-26-2008 | #4 |
mate
|
Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıgider gider hemde çok iyi gider sarmısak ama içine sanki birazda yoğurt yakışır o da benim gibi mayonezle arası çok iyi olmayanlar için hafifletmek adına |
02-07-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : Tavuklu Makarna SalatasıŞengül abla'cığım dediğim gibi ben bu tarifi denedim ve sarımsak koymadım:) güzel oldu sevdim yanitabii kim yaptı:) bu arada dereotu çok güzel bi lezzet veriyo zaten çok severim dere otunu dolmalarda da güzel oluyo tekrar teşekkür ederim paylaşım içinve yeni vermiş olduğun şu portakallı keki de denicemyine yazarım
02-07-2008 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıteşekkür ederim gülgüzeliyazıların gibi yemeklerinde güzeldir |
02-07-2008 | #7 |
gülgüzeli
|
Cevap : Tavuklu Makarna Salatası:)Teşekkür ederim şengül abla'cığım çok incesin