Bitanesi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiBITANESI Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kiyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanir sana dokunmaya, Ne kollarim uzanir seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi |
Bitanesi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiSENI ÖZLÜYORUM Bir nasihat, Kendine dikkat et Bir rica, Sakin degisme, Bir Dilek, Beni unutma, Bir Yalan, Seni hiç sevmiyorum, Bir Gercek, Seni çok özlüyorum |
Bitanesi |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiAKLIMDASIN Gecenin karanliginda, günesin isiginda, Suyun damlasinda, selin coskusunda Kimi yanimdasin kimi rüyamda ama hep aklimdasin sakin unutma |
Bitanesi |
10-28-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiHISEDECEKSIN Biliyorum bugün kulaklarin bir baska cinlayacak, anlayacaksin seni yine nasil andigimi, özledigimi, ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüregimde neler hissettigimi |
Bitanesi |
10-28-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiYASIYAMAM Birakma beni sevdigim gidisine dayanamam, Hasret gözyaslarimla kendimi avutamam, Dönerim dersin ama kadere inanamam, Biraktigin anilarinla, ben sensiz yasayamam |
Bitanesi |
10-28-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiMEZARAKADAR Bakislar vardir insani ömür boyu aglatan, Yollar vardir asilmasi güç olan, Kalpler vardir acilarla parçalanan, Ve insanlar vardir hiç unutulmayan, Sanma beni sevipte birakanlardan, Benim sevgim mezara kadar olandan |
Bitanesi |
10-28-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiBAHARIN Senin kanadin olmak isterdim, Ben olmadan uçma diye, Senin baharin olmak isterdim, Ben olmadan açma diye |
Bitanesi |
10-28-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiASLA Benim için seni görmek suya benzer, Seninle yasamak ise nefes almaya, Susuz üç gün yasarim ama nefes almadan asla |
Bitanesi |
10-28-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiCAN Sana ne demeliyim bilmiyorum, Günesim desem günes batiyor, Hayatim desem hayat kisa, Gülüm desem oda soluyor, Sana canim demeliyim Çünkü bu can seninle yasiyor |
Bitanesi |
10-28-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiYOKLUGUNU DAYANILMAYAN Sen bir pinarsin icilen ama kanilmayan, Seveni yaniltmayan, sevince yanílmayan, varlgina doyulmayan, yokluguna dayanilmayan |
Bitanesi |
10-28-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiÖZELSIN Canimdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, birak bu gönlüm varliginla renklensin, sen benim gönlümde yasadikca özelsin |
Bitanesi |
10-28-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiGÜLSEN Sen güllere özenme güller sana özensin, Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin, Sevgi kadar özgür, Özgürlük kadar özelsin, Bir gülsen dünyalara bedelsin |
Bitanesi |
10-28-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiNEDE BITECEK Bir umut vardir hic tükenmeyecek, bir hasret vardir cekilmeyecek, birde ölüm vardir, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek |
Bitanesi |
10-28-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
BitanesiVAR OLDUGUNU BILMEK Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatin tadi sabah kalktiginda senin var oldugunu bilmek |
|