Ya Marcio Mossoro Ya Gilberto Da Silva |
06-27-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
Ya Marcio Mossoro Ya Gilberto Da SilvaTrabzonspor, yabancı oyuncu transferini Almanya kampına kadar bitirmek istiyor Bordo-Mavili yönetim şu ana kadar görüştüğü yabancı oyunculardan olumlu sonuç alamazken, Başkan Albayrak, son olarak 2 isime kilitlendi Marcio Mossoro ve Gilberto Da Silva Başkan Albayrak'ın yıldız oyuncu transferi olarak bu isimlerden birini Trabzonspor'a getireceği, şartların oluşması halinde ikisini de transfer edebileceği belirtildi HANGİSİ PAHALIYSA Başkan Albayrak, bu iki isimin de transferinin gerçeleşmesi halinde maliyeti yüksek olan oyuncuyu yıldız sözü olarak kendi cebinden transfer edeceğini de Bordo-Mavili yöneticiler e bildirdi Bunun üzerine yönetim, 2 Brezilyalı oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor Şu anda boşta olan ve Brezilya Milli Takımı'nda oynayan Gilberto Da Silva'nın peşinden Beşiktaş ve Galatasaray da koşuyor BEŞİKTAŞ'TA İSTEDİ Beşiktaş'tan Dünya Kupası öncesinde 900 bin euro isteyen Silva, Japonya maçında attığı gol sonrasında fiyatını 15 milyon euroya çıkartınca Siyah-Beyazlı ekip bu transferi askıya aldı Trabzonspor yönetimi ise Brezilyalı oyuncunun durumunu netleştirmek için Dünya Kupası'nı bekliyor İnternational takımında oynayan Mossoro için de Trabzospor, 45 milyon euroyu gözden çıkardı Bordo-Mavili yönetim, Mossoro'nun transferine kesin gözü ile bakıyor |
|