![]() |
Siftah Benden Bereket Allahtan |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Siftah Benden Bereket AllahtanAnlatacağım olay benim değil de çalıştığım yerde arkadaşın başına gelmiştir ![]() yeni bölümümüzde sıftah benden olsun diyerekten ve birazcıkta anlatacağım olayın trajikomik yönünden dolayı paylaşmak istedim ![]() Hastanede yenidoğan bebeklerde bazen sarılık gözükür ve çocuk servisindeki küvöz odasında yatırılırlar bir müddet ![]() Böyle bir bebek geldi hastaneye ve Dr ![]() ![]() yanında yalnız bir kişinin kalabileceğini ve odaya dışardan kimseyi alamayacağını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() toplamış muhabbet ediyorlar ![]() -"Ben sana ne söyledim sen ne yapıyorsun? Odaya başka kimseyi alma demedim mi?"Annenin verdiği cevap ise: -"Sen bana dışardan kimseyi alma dedin ![]() ![]() Neyse hemşire arkadaş kadını tekrar uyarır; - "Kesinlikle hiç kimseyi almayın odaya" diye ![]() Bir zaman sonra tekrar sesler gelmeye başlar ve hemşire arkadaş odadan çıkıp bakar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Ne içeriye birini alıcaksın ne de bebeği çıkaracaksın" demiş ![]() ![]() Fakat bu kez akıllanan hemşire arkadaş güvenliği arayarak çocuk servisinde küvöz odasında yatan hastaya görüş saatleri içinde dahi kimsenin alınmamasını söylemiş ![]() Elbette 1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sıftah Benden Bereket Allahtan |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Sıftah Benden Bereket Allahtan:):) Güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Sıftah Benden Bereket AllahtanAlıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Sıftah Benden Bereket AllahtanAllah'ım yhaa :) yazan ellerine sağlık :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gazel3838
|
![]() Cevap : Sıftah Benden Bereket AllahtanGüzel di Ellerine Sağlik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Sıftah Benden Bereket AllahtanBeğenmenize sevindim arkadaşlar, teşekkürler okuduğunuz için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Siftah Benden Bereket Allahtan |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Siftah Benden Bereket AllahtanFıkralara malzeme olabilecek türden bir anı olmuş :) Rabbim bebeğe sabırlar ihsan eylesin ![]() |
![]() |
![]() |
|