Sahte Gülüşlere Küstüm |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sahte Gülüşlere KüstümKüstüm kurallarına yaşamın, Aşka, sevdaya, sevgiye küstüm, Küstüm kahretsin kimilerinin pis düşlerine, Bu yüzden gönlümdeki hoş özentiye küstüm Düşüncelerini alt benlerinin zorladığı, Bakışlardaki görüşlere küstüm, Görmek istediği gibi görenlerden öte, Görüşlerdeki düşüşlere küstüm O düşünceler ki bataklık gibidir, Bataklıklardaki sürüngenlerde bile bulunmaz, O sürüngenler ki onlardan iyidir, Hakkın yarattığı yüreklerdeki İrin dolu şişlere küstüm Saklamış kendini ardına namazgâhın, Sözde Hakka tapar, Dini İslam için uğraşır, Sanki milliyetçinin şahıdır sözde, Satır aralarındaki gösterişlere küstüm Sen ey kendini bilmez ukala, Akıtma zehrini dost kalplere ha, Hoş, o kalpler ki gerçek imanla dolu, Bilirim olacak sen olursun ancak maskara, Ancak şaşkınım temiz niyetimde, Fırıldakça dönen işlere küstüm Küstüm Rab’bım iblisin kullarına, İblisle birlik oluşlara küstüm, Kiminin küstüm sahte duruşlarına, Sen alınma dost sakın üstüne, Biz Hakka taparız, Sahte gülüşlere küstüm Ahmet İDRİSOĞLU |
|