![]() |
Okumalısınız ...Gerçek Aşk.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okumalısınız ...Gerçek Aşk..Kocam bir mühendisti ![]() ![]() ![]() ![]() Gel gör ki iki yıl nişanlılık ve beş yıl evlilikten sonra bu sâkinlik beni yormaya başlamıştı ![]() ![]() iş ilişkiye gelince oldukça içli hattâ aşırı hassas bir kadınım ![]() ![]() ![]() Sonunda kararımı ona da açıkladım: boşanmak istiyordum ![]() Şaşkınlıktan gözleri açılarak 'niye?' diye sordu ![]() 'Gerçekten belli bir sebebi yok' dedim 'sadece yoruldum ![]() Bütün gece ağzı nı bıçak açmadı ![]() ![]() ![]() Sonunda sordu: 'seni caydırmak için ne yapabilirim? ' Demek ki söyledikleri doğruydu: insanların mizacı asla değiştirilem iyordu ![]() ![]() 'işte mesele tam da bu' dedim ![]() ![]() 'Diyelim dağın tepesinde bir uçurum kenarında bir çiçek var ![]() ![]() Yüzümü dikkatle inceledi ve 'Sana bunun cevabını yarın vereceğim' dedi ![]() Bu cevapla son ümidim de yok olmuştu ![]() Ertesi sabah uyandığımda evde yoktu ![]() ![]() 'Sevgilim' diye başlıyordu 'O çiçeği senin için koparmazdım' Kalbim yine kırılmıştı ![]() ![]() 'Çünkü her zaman yaptığın gibi bilgisayarın altını üstüne getirip çökerttikten sonra monitörün önünde ağladığında onu tekrar düzeltebilme m için ellerime ihtiyacım var ![]() 'Anahtarları her zaman evde unuttuğunu bildiğimden senden önce eve varabilmem üzere koşmam gerektiğinde n bacaklarıma ihtiyacım var ![]() 'Arabayı kullanmayı çok sevdiğin halde şehirde hep yolu kaybettiğind en yolu gösterebilme m için gözlerime ihtiyacım var ![]() '<Sâdık arkadaşın>ın her ayki ziyaretinde sebep olduğu karnındaki krampları rahatlatabil mem için avuçlarıma ihtiyacım var ![]() 'Evde oturmayı sevdiğinden içe kapanıklığın ı dağıtmak can sıkıntını hafifletmek üzere sana şakalar yapabilmem hikâyeler anlatabilmem için ağzıma ihtiyacım var ![]() 'Sabahtan akşama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerinin bozulması kaçınılmaz olduğundan yaşlandığımı zda tırnaklarını kesebilmem saçlarında -görülmesini istemediğin- beyaz telleri ayıklayabilm em merdivenlerd en aşağı inerken elini tutabilmem çiçeklerin renginin - gençliğinde senin yüzünün rengi gibi olduğunu söyleyebilme m için gözlerime ihtiyacım var ![]() 'Ama seni benden daha fazla seven biri varsa evet o uçuruma gidip o çiçeği senin için koparırım bir tanem ![]() Baktım mektuptaki yazının mürekkepleri yer yer dağılıyordu ![]() Göz yaşlarım mektuba düşüyordu ![]() 'Mektubu okuduysan ve kalbin ikna olduysa lüften kapıyı aç canım ![]() ![]() Koşarak kapıyı açtım ![]() ![]() Artık çok iyi biliyordum: beni ondan daha çok kimse sevemezdi ![]() ![]() Bu gerçek aşktı ![]() ilk yıllardaki heyecanlar içinde görmeye alıştığımız aşkın seneler sonra o heyecanlar kaybolup gittiğinde huzur ve durgunluk içinde de hep var olmaya devam ettiğini göremeyebili yoruz ![]() Oysa aşk hep vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçekler ve romantik dakikalar ilişkinin başlaması için elbette gereklidir ![]() ![]() Hayat tam da böyle bir şeydir |
![]() |
![]() |
|