|
|
Konu Araçları |
2008, ayının, başarılı, mayıs, su perisi ve gulhan, üyeleri |
Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008 |
06-03-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008 Yaptıkları kaliteli paylaşımlarıyla ailemize ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan değerli arkadaşlarımızdan " su perisi ve Gulhan " , mayıs ayının en başarılı üyeleri seçilmiştir Bu güzel paylaşım ve bir o kadar değerli yorumlarıyla ilginin, ödülün en güzelini hak eden değerli arkadaşlarıma bizzat teşekkürlerimi sunar, daima bizlerle olmalarını temenni ederim
Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen |
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008 |
06-03-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tebrikler arkadaşlar :) en çoq siz hakediyodunuz :) |
06-03-2008 | #3 |
sıradışı
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tebrikler arkadaşlar başarılarınız devamını dilerim tabiki her kulvarda |
06-03-2008 | #4 |
_SiYaH_
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Tebrik ederim
06-03-2008 | #5 |
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Sevgili Kaplan, bu güzel yorumunuz beni çok sevindirdi Layık görmüş olduğunuz bu konum için çok ama çok teşekkür ediyorum Saygılarımla |
06-03-2008 | #6 |
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Sevgili Gülhan, sitemizin gonca güllerinden birisin ve ayrıc birde ayın üyesi olmuşsun, ne kadar güzel Başarılarının devamını diliyorum tatlımSevgiyle kal Hep bizle kal |
06-03-2008 | #7 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008paylaşımlarını zevkle okuduğum ve daima da okuyacağımtebrikler arkadaşlar |
06-03-2008 | #8 |
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Şengül hn çok teşekkürker |
06-03-2008 | #9 |
suskun
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Birbirinden değerli iki arkadaşımız herikinizide tebrik ederimHakettiğiniz yerdesiniz
06-03-2008 | #10 |
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Teşekkürler Sevgili Suskun Kızım:38:38 |
06-03-2008 | #11 |
Gözyaşı
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008arkadaşlar tebrik ederim başarılarınızın devamını diliyorum bu arada ben su perisi hanımefendinin daha önce olacağını tahmin etmiştim hep bizimle olmanız dileğimle tebrik ediyorum ikinizide
06-03-2008 | #12 |
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Gözyaşııııı, çok teşekkür ederim Gel kan almaya gidelim :Green_Colorz_PDT_01 espiri nasıl ama Yorumun harikaydı |
06-03-2008 | #13 |
pesimistt
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tbrk eder başarıLarınızn dewamını diLermm (:
06-03-2008 | #14 |
seyito
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tebrikler arkadaşlar başarılarınızın devamımnı dilerim |
06-03-2008 | #15 |
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Çookk teşekkür ederim arkadaşlarEllerinize sağlık |
|