Bayan Üyelerimize ......... |
04-07-2007 | #1 |
tatia27
|
Bayan Üyelerimize .........SİZE GÖRE,İDEAL ERKEK NASIL OLMALI: SİZE GÖRE İDEAL İLİŞKİ NASIL OLMALI: Bayan üyelerimiz görüşlerinizi bizimle paylaşırmısınız??
04-07-2007 | #2 |
ctn_86
|
:) hemen yazayım güven vermeli sahip olmaya çalışmamalıçünkü sahip olmak başka sahip çıkmak korumak başkave bayanlar birer eşya olmadığına göre sahibi de olamaz gereken zamanı ayırmalıben şahsen zaman kıskancıyımbana ayırması gereken zamanı başka birisine _kim olursa olsun_ ayırırsa bozulurum ideal ilişkiye gelince seviyeli olmalı ve herşeyin zamanı olmalıilişkiler çabuk tüketilmemeli |
04-10-2007 | #3 |
tatia27
|
ideal erkek:bana göre ideal erkek ,sahip çıkabilen,iyi gününü kötü gününü paylaşmaya hazır,ilgi ve sevgi dolu,yalansız riyasız,oldugu gibi görünmeyi seven yada göründüğü gibi olan ,gizli ama duygusallıgı ve romantizmi bilen birisi olmalı ideal ilişki:bu özellikteki erkek ideal ilişkiyi yaşatır bana zaten(iş bu erkegi bulmaktaa:)) |
04-10-2007 | #4 |
puslu
|
Dürüst ve yalansız her ilişki mükemmeldir kadın erkek eş dost ilişkisi farketmez bence |
Cevap : Bayan Üyelerimize ......... |
02-09-2008 | #5 |
bonsoir
|
Cevap : Bayan Üyelerimize .........eşler birbirine her konuda destek olmalı ev işlerinde yardım etmeli böyle ce eşin ile fazla zaman geçirmiş olursun:) |
07-20-2008 | #6 |
merve16
|
Cevap : Bayan Üyelerimize .........ideal ilişki saygı ve sevgi çerçevesinde olan ilişkidir ideal erkeği zaten tatia27 açıklamış
07-20-2008 | #7 |
|
Cevap : Bayan Üyelerimize .........ideal eş saygılı ,seviyeli ve sseni seven biri olmalı bence ilişkide saygı çok öenmli benim için bide dürüst olsun ve beni aldatmasın yeter=) |
10-14-2008 | #8 |
|
Cevap : Bayan Üyelerimize .........yalan olmucakkkkkk |
10-14-2008 | #9 | |
su perisi
|
Cevap : Bayan Üyelerimize .........Alıntı:
Aynen katılıyorum |
|
|