|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıklandı, burs, kredi, müjde, Öğrencilere, sonuçları |
![]() |
Öğrencilere Müjde! Burs ve Kredi Sonuçları Açıklandı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Öğrencilere Müjde! Burs ve Kredi Sonuçları AçıklandıÖğrencilere Müjde! Burs ve Kredi Sonuçları Açıklandı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından heyecanla beklenen 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı ![]() ![]() Son Başvuru Tarihleri Yaklaşıyor! Burs veya kredi almaya hak kazanan öğrencilerin, bu desteklerden yararlanabilmeleri için belirlenen süre içerisinde bazı işlemleri tamamlamaları gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurt Dışı Öğrencilerine Özel Uyarı! Yurt dışında eğitim gören öğrenciler için de önemli bir hatırlatma yapılıyor ![]() ![]() ![]() 18 Yaş Altı Öğrencilere Özel Düzenleme 15-18 yaş arasındaki öğrencilerin, ebeveynlerinin e-Devlet şifreleriyle sisteme girerek veli onayı vermeleri gerekiyor ![]() ![]() ![]() Burs ve Kredi Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? Burs ve kredi ödemeleri ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ![]() ![]() ![]() Öğrencilere Tavsiyeler E-Devlet Şifrenizi Hazır Bulundurun: Taahhütname onayı için e-Devlet şifrenize ihtiyacınız olacak ![]() Bilgilerinizi Doğru Girin: Başvuru formunda verdiğiniz bilgilerin doğru ve güncel olduğundan emin olun ![]() Son Tarihleri Kaçırmayın: Belirlenen süreler içerisinde işlemlerinizi tamamlayın ![]() Gerekli Belgeleri Hazır Bulundurun: Yurt dışı öğrencileri için kefaletname gibi ek belgeler talep edilebilir ![]() Özetle, burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler için yeni bir dönem başlıyor ![]() ![]()
![]() |
|