|
|
Konu Araçları |
bekliyorum, cevaplarınızı, ilginç, sorular |
*İlginç Sorular Cevaplarınızı Bekliyorum... |
10-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
*İlginç Sorular Cevaplarınızı Bekliyorum...1 Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır? 2 Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer? 3 Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum? 4 30' u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti? 5 Bir çiftçinin 17 koyunu vardı Sürüde salgın hastalık oldu,dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü Çiftçinin kaç koyunu var? 6 Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası,ve birde mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz Önce hangisini yakarsınız? 7 Adamın biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzaralı bir ev inşa ediyor Evi kocaman bir ayı ziyaret ederse bu ayı ne renk olur? 8 3 elma vardı ikisini aldım kaç elmam var? 9 Musa gemisine her hayvandan kaçar adet aldı? 10 Samsun' dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz Sinop' da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi Kastamonu' da 8 yolcu indi,6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi 20 saat sonra İstanbul'a vardığınızda şoförün adı neydi? |
Cevap : *İlginç Sorular Cevaplarınızı Bekliyorum... |
03-10-2013 | #2 |
karamela
|
Cevap : *İlginç Sorular Cevaplarınızı Bekliyorum...Ama cvplar nerde