İlginç Bir Olay ! |
05-27-2009 | #1 |
dejavu2009
|
İlginç Bir Olay !Sıcak bir yaz günü havuz kenarında iki kişi tartışmaya başlarlar Adamlardan biri diğerine saldırır ve adamı öldürerek havuza atar Olayı uzaktan yaşlı bir teyze görmüştür ve ifadesinde; ‘Katil adama elindeki bir cisimle saldırdı Elindeki cismi adama bir kaç kez sapladı ve ölen adamla birlikte havuza attı” der Ancak; polisler havuzu aramalarına rağmen cesetten başka bir şey bulamazlar Polislerin aklına iki soru geldi: 1 Katil, adamı ne ile öldürmüştür? 2 Yoksa yaşlı teyze bunamış mı?
05-27-2009 | #2 |
TiFus
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Baya Bir İlginç Olay Bence 2 şık |
Cevap : İlginç Bir Olay ! |
05-27-2009 | #3 |
KRDNZ
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Katil, adama cisim saplamış olsa bunu polislerin anlaması gerekir çünkü saplanan cismin izi olur cesedin üzerinde |
05-27-2009 | #4 | |
dejavu2009
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Yaşlı teyze, adı üstünde yaşlanmış bunamış demek istiyorsun galiba Alıntı:
|
|
05-27-2009 | #5 |
Equinox
|
Cevap : İlginç Bir Olay !sivri uçlu buz parçası ile öldürmüş olabilirmi? |
05-27-2009 | #6 |
dejavu2009
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Tebrikler Equinox, cevap doğru Sivri uçlu buz parçası suda tamamen eriyor Demekki yaşlı teyze bunamamış - Memur bey ben yaşlı bunak değilim tamam mı? - Tamam teyze anladık - Bana bir özür borçlusunuz Sen ve o cinayet masası şefiniz ben olmasam bu cinayeti çözemezdiniz - Tamam tamam anladık (akşam akşam kafamı ütüledi yahu!) - Bana bak söyle o şefine çözemediği cinayet varsa bana getirsin tamammı? - !!!!??? ( Allah Allah çattık belaya ya!) - korkma evladım işinizi almam hahahahh -@@@@!!!!! ( ulan ben şimdi seni) |
05-27-2009 | #7 |
TiFus
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Çok Zekice Tebrik Ederim Bende Equinox |
05-27-2009 | #8 | |
Equinox
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Alıntı:
Galiba Yaşlı teyzeler uzağı çok iyi görüyor Dialog ayrı bir güzel olmuş Eline sağlık dejavu2009 |
|
05-29-2009 | #10 |
KRDNZ
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Buz parçası suyun içinde kaybolur evet mantıklı ama sıcak bir yaz günü havuz başındaki adamın elinde buz parçasının işi ne anlayamadım |
05-29-2009 | #11 | |
dejavu2009
|
Cevap : İlginç Bir Olay !Alıntı:
Böylece sorunun cevabını kamufle etmiş oluruz |
|
|