Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alptekin, yaşar

Yaşar Alptekin...

Eski 12-13-2008   #1
bonsoir

Yaşar Alptekin...

Eski manken Yaşar Alptekin 'in 2 ay önce yaptığı bir röpörtajda iç dünyasına dair bilinmeyenleri anlatmıştı:

"Sakıp Sabancı'nın cenazesine katılmıştımO an bütün hayatım değiştiCamiye girdiğim an içimde bir ürperti olduO dünyanın her şeyine sahipti ama öldü,giderken herşeyi dünyada kaldıKefenin cebi yok,o an anladım Aylarca mezarlıkları dolaştımMezar taşlarıyla ve kedilerle konuştumKediler birer araçtı aslında ,kendime ayna tuttumKendimle yüzleştimNamaz kılmak için camiye ilk gittiğimde alkol içtiğim ve gece kuluplerine gittiğim için beni dışlayacaklarını sandımÇekinerek bir sütunun arkasına oturdumNamaz kılmaya başlayınca tüm iliklerime kadar titrediğimi hissetimEski hayatım bataklık gibiydiKirliydimMümin olduktan sonra hemen telefonumdaki bütün kadınların telefon numaraların sildimEski kıyafetlerimi attımEski hayatım bataklık gibiydiOrdan kurtuldumGeriye dönmemek için Allah'a yalvarıyordumBeni gül bahçesinden ayırma o pis bataklığa geri döndürme Allah'ımDiye"

Sevgili Yaşar Alptekin'i tüm kalbimle kutluyorum Çünkü bu akşam haberlerde öğrendim ki hacca gitmiş ve tv kanallarından muhabirler onunla röpörtaj yapıyorlarDemek ki Yüce Rabbim Sevgili Yaşar'ın dualarını kabul etmişÇok mutlu oldumHayatın boyunca huzurlu ve mutluluk içinde yaşaman dileğiyle

DosÇa KalıN:43:43

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Yaşar Alptekin...

Eski 12-15-2008   #2
karabocek

Yaşar Alptekinin dine yönelmesi muhteşem tabi ama bu işin sonu hayır olmayacak gibi bi hisse kapıldım

kendisinin kolunu öpen, yüz süren kadınları görünce böyle hissetmemek elde değil, kendisi peygamber değil, sadece sıradan bi insan !!!!!

Eski 12-15-2008   #3
su perisi

Karabocek, gördüğünüz bu ince ayrıntıyı anlatmış olmanız güzel, ayrıca adam kamera karşısında dua ediyor "geçmişteki ve gelecekte yapacak olduğum günahları affet" diyeGeçmiştekileri anladıkta gelecekteki günahlar ne oluyor bunu anlamadım Madem Hacca gittin neden günah işleyesin artık olmaması gerekmezmi?? Yüzünde nurlarla Hacdan dönenleri gördüm ama ben bu adamın yüzünde o nuru göremedim şahsen Cüppe giyip sarık takmış gözlerine kara sürme sürmüş, al işte manken havasını buradada sürdürüyor işte Haber için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com