|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, rahmiye |
Rahmiye İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rahmiye İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliRahmiye İlköğretim Okulu Hakkında - Rahmiye İlköğretim Okulu Tanıtım - Rahmiye İlköğretim Okulu Resimleri - Rahmiye İlköğretim Okulu İletişim Rahmıye İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Rahmıye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Rahmıye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Rahmıye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Rahmıye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Rahmiye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: RAHMIYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARSLANBEYBELDESİ RAHMİYE MAHALLESİ Telefon Numarası: 2623493435 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|