|
|
Konu Araçları |
diyanet, interaktif, kerim, kuranı, programı, vakfı, öğretim |
Diyanet Vakfı - İnteraktif Kur'ân-ı Kerim Öğretim Programı |
05-27-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Diyanet Vakfı - İnteraktif Kur'ân-ı Kerim Öğretim ProgramıSizde ailenize yada isterseniz yakınlarınıza bu Program ile hem Kur'an-ı Kerim'i Hemde bilmediğiniz yada takıldığınız Namaz Dualarını Hocanın okuması ile öğreneceksiniz Aynı şekilde Namaz dualarının arapçaları ve meal'leri ile anlayacak ve aklınızda kalacak şekilde öğreneceksiniz Kur'an-ı Kerim'i en baştan öğreneceksiniz, bir siz bir hoca okuyacak şekilde Her müslüman ailenin arşivinde olması gereken bir yazılım Tamamen yasaldır, indirdiğinizde açıklamasında da göreceksiniz RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting (513 Mb) RarŞifresi: RapidShare: 1-Click Webhosting |
Cevap : Diyanet Vakfı - İnteraktif Kur'ân-ı Kerim Öğretim Programı |
08-28-2009 | #2 |
Innvisible
|
Cevap : Diyanet Vakfı - İnteraktif Kur'ân-ı Kerim Öğretim Programıhocam sağol ama bunun şifresi yanlış indirip yazdım kabul etmedi şifreyi neden rarlıyorsunuz anlamadım? şuraya yazsan olmaz mıydı? veya hiç şifre girmeden versen? bak Allah razı olsun diyoruz ama, tam 4 gündür bir şifre bekliyoruz yazık değil mi? |
09-01-2009 | #3 | |
ηєƒяєт
|
Cevap : Diyanet Vakfı - İnteraktif Kur'ân-ı Kerim Öğretim ProgramıAlıntı:
09-01-2009 | #4 |
Aragorn561
|
Cevap : Diyanet Vakfı - İnteraktif Kur'ân-ı Kerim Öğretim Programıbide mesaj sayısına bak :D kuran öğreneceksen başka yollarda var illa bir rar şifresine ihtiyacın yok ve rar şifresini öğrenemiyecek kadar bilgin yoksa bile başkasını suçlama bu senin kabahatin bak orada ne yazıyo hatta arkadaşımız bile söylemiş muhtamelen bir daha bu sitenin adını bile hatırlamazsın ve gelip okumazsın ama hadi neyse