Rock_alltime İle Röportajımız |
08-08-2008 | #1 |
hayko26
|
Rock_alltime İle RöportajımızSinsice Soru:qerçek ismini bağışLar mısın değerli fovumumuza rock_alltime’ca cevap: TbikiiNurdan ;) Sinsice Soru: nereLisiniz yada nerede oturuyorsunuz? rock_alltime’ca cevap: Kayserili'liyimKayseri'de oturuyorumAçık adres vermiyim :P Sinsice Soru:şehrinizden bize biraz bahsetmek istermisiniz rock_alltime’ca cevap: Valla açık konusmak gerekirse ben pek sevmiyorum :D Gezilicek doğru dürüst hiç bir yer yokkKendini gelistiren bir sehir ama hala çoğu yer çöplük içindeAma yasadığım ortam güzel :) Sinsice Soru: yorumunuz için teşekkür ederim Peki eğitim durumunuz nasıL ve nerede okuyorsunuz rock_alltime’ca cevap: Ben tsk ederimmSu anda lise 2sınıftayımGeçtim yaniEhee marifet gibi solemiş oluyum sayısal seçtim :D Sinsice Soru Kaç yaşındasınız rock_alltime’ca cevap: 15 Sinsice Soru Medeni durumunuz nedir ? rock_alltime’ca cevap: 'Şimdilik' bekarım :D Sinsice Soru Birazcıkta özeLinize girilim özeL hayatınız nasıL? Sevgi aşk qibi şeyLer desem ne dersniz? rock_alltime’ca cevap: Hmmm :D Sevgi ask dısında bi sevgiyse etrafımda sevdiğim çook insan varBasta tabiki ailem olmak üzereAma ask konuları biraz karman çormanHiç girmemek en sağlıklısı :D Sinsice Soru İş hayatında hiç tecrübeniz var mı varsa bizimle paylaşmak istermisiniz? rock_alltime’ca cevap: Olmaz mıÖmrüm eczane de geçiyo:D Maksat anneme yardım ama cıkk hayat 3 yılda nedense yordu beni :D Sinsice Soru Hangi müzik tarzını severek dinLersiniz rock_alltime’ca cevap: Nickmden de anlasılacağı gbi rock ;) Sinsice Soru örnek isimler verirmisiniz en iyi rockçı? Sizce kim rock_alltime’ca cevap: Vazgeçilmezimmm tabiki Şebnem FerahOnun dısında Duman,Feridun Düzağaç,Özlem Tekin,Kurban,Teneke vs dinliyorumm Sinsice Soru NeLer yapmaktan hoşLanırsınız, örneğin yaptığınız bir spor yada çaLdığınız bir müzik aLeti var mı? rock_alltime’ca cevap: MaleseffBenim tek ilgi Alanım İki Aile:D İcommm (İclal Aydın) olsunda nolursa olsun hayatımda :D Sinsice Soru NasıL bir aiLe yapısına sahipsiniz ? Kaç kardeşiniz var? rock_alltime’ca cevap: Ailemi çoooook ama çoookkkk seviyorumBir tane abim varİstanbul'da okuyoTatillerde ve bi kaç günlüğüne gelebiliyoO günler de de internet hayatım sona eriyo tbi:D Sinsice Soru Hayata bakış açınız ve bekLentiLeriniz neLer bizimle paylqaşırmısınız? rock_alltime’ca cevap : Hayat çoğu zaman çook sıkıcı ve monoton geliyoAma etrafımda olanlara baktıkca aslında bayaa hareketli bir hayatım varBeklentim ilerde kendi ayaklarımın üstünde durabilmek tbiki(Halk değimiyle kolumda bir altın bileziğimin bulunması :D (Başta anlamamıştım :D) ) Sinsice Soru hangi takımı tutuyorsunuz neden? rock_alltime’ca cevap : Tbiki GS ;) Sinsice Soru fovumumuza takımın hakkında bilgi verirmsiniz? rock_alltime’ca cevap: Ehee biraz garip olucak ama Arda'dan baska kimin oynadığını bilmiyorum :D Onu da bu Dünya Kupası'nda ogrendim :D Ben sdece GS'lıyım diyebiliyorum :D Sinsice Soru son olarak fovumda eksik qrduqn bişi ya da fovumdan istediğin bişi var mı fovumu biras eleştirirmsn? rock_alltime’ca cevap: Açıkçası eksik gördüğüm hiç birşey yokGayet sakin ve eğlenceli bir forumBu hale gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz tskler ;) Ve bu eğlenceli röpörtaj için çok tşk ederim Hakan ;) Bu güzeL röportaj için değerLi vaktini ayıran rock_alltime adLı üyemize çok teşekkür ederiz(=
08-08-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Rock_alltime İle RöportajımızNurdan seni tanımak güzeldi çok samimi ve içten röportaj çıkarmışınız ikinizide tebrik ederim bu arada rock müzik dinlemen hoşuma gitti bende çok seviyorum hep bizimle olman dileğimle
08-08-2008 | #3 |
|
Cevap : Rock_alltime İle Röportajımızbu güzel ve içten röportajınız için ikinizede tşkler haakn ve nurdan=) isminde güzelmiş bu arada=) |
Cevap : Rock_alltime İle Röportajımız |
08-08-2008 | #4 | ||
rock_alltime
|
Cevap : Rock_alltime İle RöportajımızAlıntı:
Alıntı:
|
||
08-08-2008 | #5 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Rock_alltime İle Röportajımızayh cnm roportaj çoq qzL oLmuş nurdan^ım hakan sana da tşklr (:
08-08-2008 | #6 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Rock_alltime İle RöportajımızBu güzel röportaj için değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim Sizleri tanımak güzeldi Sevgili Rock_alltime |
08-08-2008 | #7 |
rock_alltime
|
Cevap : Rock_alltime İle RöportajımızÇook tşkler Sevgili Gothicc_girll26 ve Kaplan :) |
08-08-2008 | #8 |
_SiYaH_
|
Cevap : Rock_alltime İle Röportajımızseni tanımak gzldi nurdan paylaşım için tşklr
08-09-2008 | #9 |
Equinox
|
Cevap : Rock_alltime İle RöportajımızSeni yakından tanıdığıma memnun oldum nurdan Okulunda da başarılar dilerim
08-09-2008 | #10 |
rock_alltime
|
|