- Hayko Cepkin - |
07-03-2008 | #1 |
hayko26
|
- Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - 777 Bir düşündük bin ah işittik Her geçen gun incitildik Tütsü yaktık temizlendik Dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk Zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik İlaçlarıyla uyutulduk Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde Ucurumun kenarında Bizi iten rüzgarında Cok güvenli değil ama Düşmememek için tutun bana Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde
07-03-2008 | #2 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Ağlarsa Anam Ağlar Derde düşsem, acı çeksem Hasta olsam, inlesem Ben derdime yanar olsam Deva nedir bilmesem Ağlarsa anam ağlar Gerisi yalan ağlar Sen ağlama anacığım Sesin yüreğim dağlar Aşık olsam yola düşsem Gece gündüz dolaşsam Gurbet ilde garip kalsam Bir gün gelip can versem Ağlarsa anam ağlar Gerisi yalan ağlar Sen ağlama anacığım Sesin yüreğim dağlar
07-03-2008 | #3 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Araf son kez gölgemden gölgen koptu hemde çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez tüm ooo sewgilerimi geri wer bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez son kez gölgemden gölgen koptu hemde çook derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez herşey biter sende kaldın bir yalnız herşey diner yeterki sen zamanı ver tüm o sewgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez herşey biter sende kaldın bir yalnız herşey diner yeterki sen zamanı ver herşey biter sende kaldın bir yalnız herşey diner yeterki sen zamanı ver
07-03-2008 | #4 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Ben Gideyim ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana içli gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak sonunda öğrendim
07-03-2008 | #5 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Bertaraf Et Bertaraf Et Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
07-03-2008 | #6 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Bilmezsin Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken
07-03-2008 | #7 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Bonus Tek bildiğim bir şey varken , çok bilinmez bir hal oldum Kendimden kurtulmam lazım ,kimseyi tanımaz oldum Baylar,bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben bedenim taşımaz artık Keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Yalanlarla kurdun beni kıymet nedir artık bilmem Tüm ömrüm bak senin olsun tek şartım var beni dinle Baylar,Bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben, bedenim taşımaz artık keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Şu andan itibaren sadece bizbizeyiz Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum Gözlerin kapalı Vücudun teslim Hayalini kur kendinin Nasıl biri olmak istedin Şu an nesin Hayal et Şu an kuracağın herşey senin eserin Biten, kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük Hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz Hayal et Artık hayal bitti Zaman doldu Gözlerini açman gerek Uyan artık Uyan Uyan artık Uyan Uyan Uyan artık
07-03-2008 | #8 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Boşluk ne eğri ne doğru gücüm kalmadı ellerimden uçtu biri almadı yüce dağlar aştım yine olmadı ne çiçekler gördüm tadı almadım görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz bedduadır sana bütün sözlerim inanmazsın ama yolun gözlerim görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz
07-03-2008 | #9 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Eller Aldı eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi eller aldı yüreğimi bilmez oldum gerçeğimi kim bulduysa yokum dedim bundan sonra gör böyleyim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi yok kimseler kimse duymasın beni sensiz yalnızlığımda bir of çeksem de yine olmaz inat ettim sensiz yalnızıım aaah
07-03-2008 | #10 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Fırtınam çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor aah düşünür halim zor aah kar'ın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor ah düşünür halim zor ah karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
07-03-2008 | #11 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Gökdelenler Uzun uzun seyrettim seni Diğer köşesinden barın Bir karakter oturttum Yüzüne kalbine Uzaktan bakıp insanlara Kelimeler yazdım dudaklara Sonra kendime baktım Tıklım tıklım yalnızdım Gökdelenlerden tükürdüm dünyaya Ben hayatım boyunca O yüzden kupkuru ağzım Bak geçmedi yıllarca Kalbimi yuvarladım sana Seni tanımasamda Tezgahtan önünde Bir yudum al diye Eğer hoşuna giderse Daha da iç diye Bukadarı yetsin artık bu gece Belki sen bulursun diye Artık son şansımsın Korkma ısrar yok bende Avunurum içkiyle
07-03-2008 | #12 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Görmüyorsun yolum uzun ömrüm kısa ben vurgunum bir cımbıza 3 gün geçti göremedim arıyorum yana yana yok kimse bilmiyor kimseee durdurak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim ne haldeyim bilmiyorsun viraneyim görmüyorsun kederdeysem içiyorsam sebep sensin biliyorsun yok yine dönmüyor niyee dur durak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim
07-03-2008 | #13 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Hangimiz Masumuz Kimbilir nerde kirlendi Kimbilir nerde fişlendi Gözün tam açık olsada Hergün bir damlan pislendi İnan senin için sözlerim Dinlemek istersen bak beklerim Önemsiz değil kimse hayatta Bugünü yarını bil isterim Gör hangimiz tam masumuz İmkanı bile yok Söyleme tertemiz olduğunu bana
07-03-2008 | #14 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Hüzünle Karışık bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar
07-03-2008 | #15 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Kaos Bir sen var oldun Bir sen doğru oldun Bir tek sen varsın Bir sen çok oldun Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun Bir sen var oldun Bir sen doğru oldun Bir tek sen varsın Bir sen çok oldun Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun