|
|
Konu Araçları |
gİtmek, gÖÇÜp, hayalperest, kapıda, Şarki, sÖzlerİ |
HAYALPEREST - GÖÇÜP GİTMEK KAPIDA - ŞARKI SÖZLERİ |
08-06-2024 | #1 |
hayalhanem
|
HAYALPEREST - GÖÇÜP GİTMEK KAPIDA - ŞARKI SÖZLERİHAYALPEREST - GÖÇÜP GİTMEK KAPIDA - ŞARKI SÖZLERİ, SÖZÜ Göçüp Gitmek Kapı da Sana da Bana da Uğrayacak Bir Gün Sevgimiz Sevgilerimiz Bu Hayatta Yaşasın Ölümsüz Sevgimiz Aşkımız Anılsın Ölümsüzleşsin Sevgim Göçüp Gittiğim de Bile Seveceğim Kalbimdesin Bakışın Bakışım Olsun Sevgin Kalbime Konsun Aşk Pencereme Nurun Işıldasın Ellerim Ellerine Dokunsun Sevgiler Yaşasın Hayatta Mutluluklu Ağlamak Olsun Gözlerim Gözlerine Eşlik Bulunsun Doymak Yetmesin Baktıkca Baksın İzledikce İzlesin Sevgilerimiz Kalbimiz Aşkımız Buluşsun Son Nefesimi Vermeden Aşkımız Kavuşsun İmkansız Aşkımız Kavuşsun Ellerimiz Tutuşsun Allahım Uyurken Okuduğum Dualarım Kabul Olsun Ölüm Uğrama dan Hayallerim Gerçeğe Kavuşsun Aşkımız Filizlensin Çiçekler Açsın Mutluluk Gülsün Gülücekler Herkese Uğrasın Son Nefesimi Vermeden Gözlerimi Yumma dan Yaşamım Son Bulmadan Yazmak İstedim Sayfalara Dökmek İçimi Bu Sözlerim Mirasım Bu Yazılan Şarkım Göçtüğüm de Mirasım Gülüm Tüm Sevdiklerime Tüm Sevenlerime Mirasım Dinleyince Hatırlayın Beni Anımsayın Arada Bir Selam Yollayın Dualarımız Buluşsun Ölüm Yılımı Anmayın Gönlüme Sevgiler Gönderin Allah Umudunuz Olsun Mutluluklar Gözlerinize Dolsun Göçüp Gittiğim de Beni İyi Anın Gönlünüze Sarılıp Hep Anacağım Unutmayın Anam Babam Kardaşım Sakın Ağlamayın Selametle Hoşça Kalın |
|