![]() |
Hatunlar!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatunlar!!!Hatunların erkekleri avuçlarında oynatmak için programlanmış bir toplumsal bilinçaltları var ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() hır çıkar ![]() evvelki bir olayı gündeme getirerek devam et ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() "Hep senin yüzünden" de ![]() 6 ![]() ![]() ![]() torpido gözüne üzerinde "Seni seviyorum" yazan notlar bırak ![]() 7 ![]() ![]() adam ne olduğunu anlayamasın ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() "Güzel gözlerin var" dediğinde "O kadar mı" diye sor ![]() 10 ![]() ![]() olursa bas bas bağır ![]() 11 ![]() olabileceğini anlat ![]() 12 ![]() "Bilmem anlatabiliyor muyum" de adamın gözlerine bak ![]() soyleyeceği her şeye "Anlamamışşın" cevabını ver ![]() 13 ![]() ![]() karateci olduğundan bahset ![]() 14 ![]() "Prenses" der diye anlat ![]() 15 ![]() fırsatta söyle ![]() 16 ![]() ![]() birşey yapma ![]() 17 ![]() ![]() evinde oturmaya devam et ![]() 18 ![]() ![]() 19 ![]() "Bil bakalım canım ne istiyor" diye sor ![]() bilemediğinde azarla ![]() 20 ![]() ![]() plana uyma ![]() 21 ![]() "Kapı açık ![]() dön ve çık" diye sarkı söyle ![]() > >22 ![]() "E leri açık söyleme" diye kes ![]() > >23 ![]() "Kilo mu aldım" diye sor ![]() >tereyağlı ekmeği >yemeye başla ![]() > >24 ![]() ![]() > >25 ![]() ![]() > >26 ![]() >onları >birbirlerine düşür ![]() > >27 ![]() ![]() >"Dik yürü" diye >uyar ![]() > >28 ![]() "Neyin var senin" sorusuna "Madem anlamıyorsun ben >de >soylemiyorum" cevabını ver ![]() > >29 ![]() ![]() >anda azarla ![]() > >30 ![]() "Ne >düşünüyorsun" diye >sor ![]() > >31 ![]() ![]() >farketmezse bütün gece >somurt ![]() > >32 ![]() ![]() > >33 ![]() "Meclis te kadın kotası" fikrini aç ![]() >konuyu anlat ![]() >başka konuya geçmek isteyenleri "Maço" ilan et ![]() > >34 ![]() ![]() > >35 ![]() ![]() ![]() "Sen biraz kilo aldın" de ![]() 36 ![]() "Bu tuzluk sana neyi hatırlatıyor" diye sor ![]() Adam bilemediğinde "Daha dogru dürüst tanışmıyorduk bile ![]() ![]() ![]() ![]() "Aramızdaki elektrik bitti" de ![]() ![]() Döndüğünde masada şampanya yoksa olay çıkar ![]() 37 ![]() ![]() 38 ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|