|
|
Konu Araçları |
2008, ayının, başarılı, jasmine ve djdem, nisan, üyeleri |
Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008 |
05-05-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008 Yaptıkları kaliteli paylaşımlarıyla ailemize ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan değerli arkadaşlarımızdan " djdem ve jasmine " , nisan ayının en başarılı üyeleri seçilmiştir Ailemize kısa zamanda uyum sağlayarak, kendilerini sevdiren ; güzel paylaşım ve yorumlarıyla ilginin, ödülün en güzelini hak eden değerli arkadaşlarıma bizzat teşekkürlerimi sunar, daima bizlerle olmalarını temenni ederim
Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen |
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008 |
05-05-2008 | #2 |
pesimistt
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008tebrk ederm arkdaşLaar (: umarm dewamı qeLir
05-05-2008 | #3 |
hayko26
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008tebrik ederim arkadaşlar başarılarınınızın devamını dilerim
05-06-2008 | #4 |
seyito
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008tebrik ederim arkadaşlar inşallah bende bir gün sizin gibi olurum |
05-06-2008 | #5 |
su perisi
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008Jasmine gerçekten hakettin tatlım, dijdem senin yorumların ve katılımlarınla bunu hakkettiğini düşünüyorum Başarılarınızın devamını diliyorum Tebrikler |
05-06-2008 | #6 |
jasmine
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008Başta Sevgili KAPLAN ve arkadaşlarımız olmak üzere hepsine çok teşekkür ederimdjdem arkadaşımızı da tebrik ederim Umarım başarılarımızın devamini dilerim
05-06-2008 | #7 |
Equinox
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008Tebrik Ederim Arkadaşlar Başarılarınızın Devamını DilerimGüzel Paylaşımlarınız İçin Teşekkürler
05-06-2008 | #8 |
rock_alltime
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008Çok tebrik ederim arkadaslarBöyle bir konumda defalarca bulunmanız dileğiyle:) |
05-06-2008 | #9 |
sıradışı
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008ayın üyesi olmak güzel bişi sanırım:) tebrikler arkadaşlar başarılarınızın reel hayattada devamını dilerim darısı bana:) |
05-06-2008 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008Sevgili jasmine ve sevgili djdem>>Tebrik ederim arkadaşlar inşallah devamı gelirPaylaşımlarınız için teşekkürler
05-06-2008 | #11 |
Gözyaşı
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008İki arkadaşada ayın üyesindeki başarılarından dolayı tebrik ederim başarıların devamını diliyorum
05-06-2008 | #12 |
hayalet
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008tebrik ederim djdem ve jasmine
05-06-2008 | #13 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008tebrikler arkadaşlar |
05-06-2008 | #14 |
gulhan
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008teprikler
05-06-2008 | #15 |
djdem
|
Cevap : Nisan Ayının En Başarılı Üyeleri: " Jasmine ve Djdem " / 2008başta kaplan ve diğerarkadaşların ayın üyesi ünvanına layık gördüğünüz için teşekkür edrim