Neye Dayanamazsın ? |
02-02-2010 | #1 |
bukett
|
Neye Dayanamazsın ?Sizinde dayanamadığınız bir çok şey vardır Örneğin çapkın erkekler bayanlara hiç dayanamaz gibi erkek arkadaşımın ağlamasına dayanamam =( ya siz ?
02-03-2010 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?Sevmediğim insanları görmeye dayanamam
02-03-2010 | #3 |
peri
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?Yapışkan insanlara dayanamam
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Cevap : Neye Dayanamazsın ? |
02-10-2010 | #4 |
grietas
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?seni üzmemek için diye bahane uyduranlara
02-10-2010 | #5 |
Aragorn561
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?iplenmemek saygı gösterilmemesi ne dersem diyim inanılmayıp herşeyin üstüme yıkılması bide bunları en sevdiğin kişinin yapması yani öyle düşünüyodum belliki sevmiyomuş ki yıkıyo üstüme arayan bahanesini buldu gerisinde sadece üstüme devirdi işte buna dayanamam
02-10-2010 | #6 |
KRDNZ
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?Haksızlığa ve haksızlık karşısında elimden hiçbir şeyin gelmemesine dayanamam |
02-10-2010 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?Çok konuşan ve boş konuşan insanlara |
02-10-2010 | #8 |
delishhhh
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?ciddiye alınmamaya dayanamam laubali insanlara dayanamam |
02-11-2010 | #9 |
JOKER
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?yalancı insanlara haksızlığa
07-10-2010 | #10 |
ysnkrks
|
Cevap : Neye Dayanamazsın ?Fenerbahçeye fBli görmeye dayanamam !!! |
|