|
|
Konu Araçları |
2008, ayının, başarılı, esmeryar ve sudenaz, eylül, üyeleri |
Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008 |
10-03-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Esmer yar ve Sudenaz, geçen ay olduğu gibi bu ayda istikrarlı çalışmalarını ara vermeden devam ettirdiler Özellikle Ramazan ayını geride bırakırken, o ayın güzelliklerini yansıtan ve hepimizin faydalanacağı birçok güzel konuyu da bizlerle paylaştılar Ailemize göstermiş oldukları bu güzel ilgiden dolayı kendilerine bizzat teşekkür eder, daima bizimle olmalarını temenni ederim Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen Not: Ayın başarılı üyeleri bundan sonraki süreçte Emek tablosu baz alınarak seçilecektir |
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008 |
10-03-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008öncelikle tşkler sevgili [KAPLAN] sevgili sudenazı da kutluorm stedeki kalite ve güzel insanların varlığı hem forumn hem de üyelerimizn formdaki ömürlerini uzatacktr ayrıca bu kalitenin dewmlılığını sağlayan değerli üyelerimize ayrıca tşk ederm verdiğinz ünvana layık olmaya çalışacağım tekrar tşkler |
10-03-2008 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Esmer-yar ve Sudenaz arkadaşlarımızın paylaşımlarını zevkle okuyorumİyiki varlar hep olmaları dileğiyle kutluyorhak ettiler diyorum |
10-03-2008 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Sevgili Sudenaz ve Esmer yar arkaadaşlarım her ikinizi de tebrik ediyorum Başarılarınızın devamını bekleriz:) |
10-03-2008 | #5 |
Berna
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devam etmesini dilerim
10-03-2008 | #6 |
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Öncelikle bugünkü aldığım en güzel haberdi desem yalan olmaz çok teşekkür ederim sevgili KAPLAN bey; inş sitemizdeki kaliteden hiç bir ödün vermeden hızla devam ederiz diyorum esmer-yar kardeşimide burdan tebrik ediyorum tebrik eden tüm arkadaşlarımada tşk ederim |
10-03-2008 | #7 |
Equinox
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Arkadaşlar güzel ve faydalı paylaşımlarınız için teşekkürler Başarılarınızın devamını dilerim
10-03-2008 | #8 |
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşk ederiz sevgili equinox=) |
10-03-2008 | #9 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşkler arkadaşlar |
10-03-2008 | #10 |
evrem88
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008bende tebrik ederimgerçekten çok güzel konular açtılar ben geldiğimden beriçok çok kocaman tebrikler=))) |
10-03-2008 | #11 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşkler evremcm |
10-03-2008 | #12 |
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşkler arkadaşlar |
10-04-2008 | #13 |
serseri.qral.iso
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008emeklerinize saglık siz bunların daha iyilerine layıksınız tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim
10-05-2008 | #14 |
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008ilginiz için biz tşk ederiz=) |
10-05-2008 | #15 |
bbk
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tebrikler arkadaşlar başarılarınızın reel hayattada devamını dilerim