![]() |
Hayat Yolculuğunda Yol Arkadaşı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayat Yolculuğunda Yol Arkadaşı!Hayat Yolculuğunda Yol Arkadaşı! Bir filmin ya da kitabın sonuna gelmek gibi seninle olmak ![]() ![]() Bir solukta okunup bitirilecek romanlar gibi bitirmeliydim seni ama altı çizilecek cümleler buldum içinde ![]() ![]() ![]() Zarif bir aşk filminin başkahramanı olmak sevdasıdır belki istediğim veya kendimi avutuyorumdur ![]() ![]() Aslında hepsi büyük egonun oyunu! Kurallarını koyabildiğin sürece oynamayı sevdiğin ve asla kaybetmeyeceğini bildiğin! Hepimizin içinde bir şeytan yaşıyor galiba, kimilerimiz çok besleyip büyütüyoruz ![]() İlişkilerin düğümü tam burada olmalı! Ya sen beni gerçekten seviyorsan? Adaletsiz bir ilişki biçimi olurdu ![]() ![]() Birini çok sevmediğim zaman, beni çok sevmesinden korkuyorum ![]() ![]() ![]() Bir hayalim var ![]() ![]() ![]() Bilim adamlarının söylediği gibi, insan birine aşık olup olmayacağının kararını ilk beş dakikada veriyor olabilir ![]() Verdiğimiz her kararın da, bir geçerlilik süresi olduğu aşikar; yoksa insanlar neden ayrılsın? O zaman için doğru olan, ileriki zamanlar için de doğru demek olmuyor ![]() ![]() Uzun yıllar bir arada kalmayı becerebilenlerin, değişimleri de birbiriyle uyumlu oluyor ![]() ![]() Aynı yolda yürümeyi becerebilmek için, birbirine benzemek gerekmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|