Econo-Heat Panel Isıtıcı (400 Watt ile 10 Saat 1 TL Elektrik Tüketimi) |
09-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Econo-Heat Panel Isıtıcı (400 Watt ile 10 Saat 1 TL Elektrik Tüketimi)Econo-Heat Panel Isıtıcı (400 Watt ile 10 Saat 1 TL Elektrik Tüketimi) 400 Watt ile 10 saat 1 TL Elektrik Tüketimi 8-12m2lik kapalı mekanlar için yalnızca 400watt ile (infrared ısıtıcılara göre 1/3 oranında) dünyanın en az elektrik harcayan (A-Sınıfı), Sadece 1cm kalınlığında (60cmx60cmx1cm) olup kolaylıkla duvara monte edilen, Asbest içermeyen, Havayı kurutmayan, Oksijeni tüketmeyen, Isının %90’ı duvar ve panel arasından,%10’u panel yüzeyinden (70’C-90’C) yayıldığı için yanıklara neden olmayan(çocuklar ve evcil hayvanlar için güvenli), 2 yıl içinde arızalandığında yeni ürünle değişim garantisi veren, Üzeri boyanabilen,duvar kağıdı veya stiker’la kaplanarak dekoratif bir görünüm verilebilen, Satış fiyatı yurtdışında 90€ olup yurtiçinde bayilerimiz kanalıyla perakende 15000TL olarak piyasaya verilecek olan, Açma kapama butonu bulunan, Sanayi Bakanlığı onaylı garanti belgesine sahip, Uluslar arası kalite belgelerine (CE,TSE,…)sahiptir Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
|
Cevap : Econo-Heat Panel Isıtıcı (400 Watt ile 10 Saat 1 TL Elektrik Tüketimi) |
12-10-2012 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Econo-Heat Panel Isıtıcı (400 Watt ile 10 Saat 1 TL Elektrik Tüketimi)iyide nerden alıcaz ben izmir aliağada oturuyorum satılan yerı bulamadım |
|