Tüm Fıkralar Bir Arada...!! Buyrun Buradann! |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tüm Fıkralar Bir Arada...!! Buyrun Buradann!Kadının biri dolabından gelen gıcırtıyı kesmesi için eve marangozu çağırır marangoz bakar ama bir sorun bulamaz dolap gıcırdamıyordur ve sorar -Abla bu dolabın bir şeyi yok ne yapayım? Kadın: -Normalde gıcırdamıyor zaten yoldan otobüs geçerken gıcırdıyor sen şimdi dolabın içine gir otobüs geçerken bakarsın der -Adamda tamam der başlar beklemeye Bir müdedt sonra kadının kocası eve gelir üzerini değiştirmek için dolabın kapağını açınca birde ne görsün içinde bir adam hemen sorar -Ne işin var senin benim dolabımda Adam: -Abi nedesen haklısın şimdi sana otobüs bekliyorum desem inanmazsın __________________________________________________ __ Adam balık tutuyor Bir elinde oltası öbür elinde ise bir taşı tutmuş vaziyette havada Kadın yanına yaklaşıyor ve soruyor: - "Oltayı anladım da, bu taşı neden böyle tutuyorsunuz?" Adam: - "Bir şartla söylerim!" Şartı duyan kadın kızıp gidiyor ama merakını yenemiyor, tekrar dönüp geliyor "Peki diyor şartını yerine getirelim; ondan sonra söyle bu taşı neden böyle havada tuttuğunu" Şart yerine geldikten sonra adam taşı neden öyle havada tuttuğunu açıklıyor - "Bu oltaya sabahtan beri hiç balık vurmadı Ama sen bu taşa düşen üçüncü kadınsın" _______________________________________________- İngiliz,Alman ve Temel vampirlik yarışmasına katılırlarİlk İngiliz gider dizine kadar kanla gelir -"Bu kadar kanı nerde buldun?" İngiliz: -"Şurdaki tavukların kanını emdim" Alman gider beline kadar kanla döner -"Bu kadar kanı nerde buldun?" Alman: -"Şurdaki ineklerin kanını emdim" Temel gider üstü başı kanla döner -"Bu kadar kanı nerde buldun?" Temel: -"şurdaki direği görüyor musun? sunucu: -"evet" Temel: -"işte ben onu göremedim" ______________________________________________ Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde ögrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş: - Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın Sınıfta çıt yok Nihayet biri kalkmış: - Sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun? - Hayır, demiş çocuk, ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da ____________________________________________ Bir gün Hasan koşarak odaya girdi ve elindeki karneyi babasına uzattı Baba karneye şöyle bir göz attı, suratı asıldı, kaşları çatıldı, sertçe: -İyi bir iş yapmış gibi bu karneyi bana gösteriyor sun değil mi? dedi Şu karnenin haline bak!Beden Eğitiminden başka iyi bir not var mı şunda? -Ama babacığım kızma!Bu benim değil, senin, tavan arasında bulduğum eski karnenmiş __________________________________________________ _______ Ögretmen bir gün ögrencilerine söyle bir soru sormus : - Insanlarda istem disi çalisan sey nedir ? Ögrencilerden biri parmak kaldirip cevap vermis : - Tik tir hocam Ögretmen soruyu bilen ögrencisine : - Aferin oğlum senin adın ne? diye sormus Ögrenci : - Tüleyman hocam demis _____________________________________ Bir gün temel kayseriyi cok merak edip kayseriye giderKayseriye varinca yuksek bir bina temelin dikkatini ceker ve bakmaya baslar O sirada uyanik bir kayserili temelin yabanci oldugunu gorur, yanina gelir ve sorar, Nereye bakiyorsun sen? Temel cevap verir ha su pinaya bakayrum Kayerilide derki o bina benim, kacinci kata baktiysan o kadar para vereceksin bana der temelde düsünür sonra 5 kata baktim der ve 5 milyon verir kayserili parayi alip hemen kacar Temelde kendi kendine; bide bu kayserililere uyanik derler 13 kata baktim 5 kat parasi verdim enayiye İşallah Sizi GüLDÜRMÜŞÜMDÜÜR |
|