|
|
Konu Araçları |
bakın, bilemicem, gülmekten, mutlaka, naparsınız |
Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ... |
06-23-2008 | #1 |
b@ron
|
Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...Akıl Tutuyorum Deli duvara oturmuşElindeki oltanın ucu sokağa sarkmış Yoldan geçen soruyor; - Orada balık mı tutuyorsun sen? - Hayır alık tutuyorum - Tutabildin mi bari ? - çook Seninle 23 oldu ! Akıllı Er Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir: "Hehe Aferin lan bana elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya Akıllı Deve adamın biri deve kirilamacıya gitmiş çölde uzun bir yol gidecekmişadama bu deve ne deyince gider ne deyince durur diye sorar,adam oh deyince gider,amin deyince durur deradam yola koyulurdeveye iki kez oh oh derve deve koşmaya beşlarbir uçurum kenarına geldiğinde ne söyleceğini unutur ve fatiha okumuya başlar duanın sonunda amin deyince deve durur adam gönül rahatlığıyla oh be der gerisini hatırlamaz Aman Üşümesin Adam iş gezisinden evine normalden 1 gun erken dönuyormuş havaalanindan taxiye binmiş, şofore demiş ki: "Bana bi iyilik yapar misin ben iş gezisindeydim ve adim gibi eminim ben yokken karim eve sevgilisini aldi şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar sen de benle eve girip ben onlari basarken şahitlik eder misin?" Taxi şoforu kabul etmiş eve gelmişler, yatak odasina cikmişlar işiklari yakip battaniyeyi yataktan bir cekmişler ki,kadin hakikaten başka bir adamla yataktaAdam hemen silahina davranmiş o sirada karisi bagirmiş: "YAPMA!!! Bu adam bizim icin neler yapti bilsen sana dogumgununde aldigim Corvette'in parasini kim odedi saniyosun? ya yeni teknemizin parasini? senin saga sola borclarini nasil kapattik saniyosun ??? Hep onun sayesinde oldu !!" Adam taxi şoforune donmuş "sen olsan şimdi ne yaparsin ?" Taxi şoforu "valla beyefendi" demiş "ben olsam bir an once adamin ustunu orterdim malum havalar sogudu bi suru salgin hastalik kol geziyo ortalikta !!!" Sperm Testi Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider Doktor adama bir kavanoz verir ve: - "Bunu doldurup yarın bana getirin" der Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar İhtiyar anlatmaya başlar: - "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış: - "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş İhtiyar yanıtlamış: - "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü" Damadın Yemini Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var Damat rahibin yanina yaklasip fisildar: - "Bakin Size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum Hani su bana soracaginiz 'Sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?' kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum" Rahip gulumseyerek basini sallar ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri doner Ve dugun baslar, herkes yerini alir, gelin ve damat rahibin onunde bulusur ve yeminler okunmaya baslanir Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parlar ve rahip damata sorar: - " esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize, her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize, ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz?" Tabi damadin bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi acilir Saga sola bakar, bir yutkunur ve kisik bir sesle: - "Eeee evet efendim" Ama toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikilir: - "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!" Rahip gulumseyerek cevaplar: - "Esiniz daha iyi para verdi" Ahhhh su türkler birgün alman fransız hollandalı iranlı rus we türk bi ucakta gidiolarmıs almanyanın üzernden gecerken alman bizim ülkenin kızları cok güzeldir demş hollandanın üzernden gecerken hollandalı bizim ülkede mimari cok gelişmiştir demş fransanın üzernden gecerken fransız bizm saraplarımız meshuurdur demş iranın üzernden gecerken iranlı bizim ülkede mükemmel halılar yapılır demş rusyanın üzernden gecerken rus bizim KGB ajanlarım wardır dünyada olup biteni ilk önce biz ögrenirz demş türkiyenin üzernden gecerkende türk ne söliceni bulamamış we biz almanın kızını alır hollandalının ewine götürür fransızın sarabından icirir iranlının halısına yatırır we orda bi güzel yaparız demşrusada dönmüş we KGBninde ruhu duymaz demş Adalar dışarıda kaldı Namık Kemal Paris'te fransa prenses'i ile aşk yaşamaktadırNamık Kemal bir sohbet esnasında prenses'e istanbul daha büyük der prenses hayır paris der ve tartışma istanbul büyük paris büyük diye sürer gider ve odalarına çıkarlar sevişmeye başlarlar öpüşüp koklaştıktan sonra prenses hadi sok içime der ve Namık Kemal var gücüyle sokar bunun üstüne prenses gördünmü paris istanbul'u içine aldı der Namık Kemal bu lafın altında kalır mı olsun der ama ADALAR DIŞARDA KALDI Bu satılık mı ? Genç ve güzel sekreter son günlerde iyice açik saçik giyinmeye baslamis Özellikle yürüdügü zaman ortaya çikan görüntü genç patronun aklini çelecek duruma gelmis Birgün yine bu ortam olusunca, patron kapiyi kilitlemis ve sekretere karsisindaki koltuga oturmasini söylemis Sekreter koltuga öyle bir oturmus ki, genç patronun gözleri yuvasindan oynamis Sekreterin dizlerine ellerini koyarak sormus : - Bu satilik mi? Sekreter tokati indirmis ve buz gibi öfke dolu bir sesle: - Elbette hayir Siz beni ne saniyorsunuz? Patron hiç istifini bozmamis : - Eger satmayi düsünmüyorsan reklamini da yapma Süper Koca Çok zengin bir kadin kocası öldükten sonra uzun yıllar yalnız yaşar ve sonunda dayanamayıp koca aramaya başlar Tüm adaylari eler fakat kimseyi begenemez ve Japon kızı Kuni'den ilham alıp gazeteye ilan vermeye başlar Gazete ilanında da şu bilgiler yer alır: 1 Beni asla dövmeyecek 2 Asla sıkılıp kaçmayacak 3 Yatakta muthiş olacak Derken bir gün kapı çalar ve kapıya koşan kadın elleri ayaklari olmayan bir adam bulur karsisinda Dayanamaz sorar: - "Kimsin ve ne istiyorsun?" - "Kocanız olmak istiyorum" der adam - "Ellerim yok sizi dovemem, bacaklarim yok kacamam" Kadin sorar: Peki yatakta iyi olduğunu nasıl ispat edeceksin? Adam cevap verir: - Kapıyı nasıl çaldım zannediyorsun?! Aldatma Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim Rus : Evi terk ederim Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim Italyan : Kadini vururum Ispanyol: Kocami vururum Yunanli : Her ikisini de vururum Türk : Benim kocam yapmaz! Aldatıyorsam Sebebi Var Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur "Şöyle aciklayabilirim" der "Eve donerken bu zavalli kizi gordum Cok yorulmustu Onu arabama aldım Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim Kızın ayakkabıları delinmişti Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu ve işte buradayız' Esmer Kızıl ve Sarışın Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlarCatıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, çatıya doğru seslenmişler; "Atla Bu tek sanşımız" Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış Tam çarşafa gelirken, itfaiyeciler birden çarşafı kenara çekmişler Esmer kız domates salçası gibi yere yapışmış Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler; "Hadi atla Yoksa kurtulamayacaksın" Kızıl saçlı aşağıya bağırmış; "Atlamam Biraz once yaptığınız gibi çarşafı çekersiniz siz" İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz Biz sadece esmerler icin bunu yaparız" Boyle söylenince, kızıl saçlı da kendisini çatıdan aşagıya bırakmış Itfaiyeciler esmer kızda oldugu gibi yine aniden çarşafı kenara çekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş Çatıda sadece sarışın kalmış itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi; "Atla, atla Yoksa yanarak oleceksin" Sarışın; "Kesinlikle atlamam İki arkadaşım atladığında çarşafı çektiniz Ben atlarken de çekersiniz" itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz Söz veriyoruz" Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum şimdi çarşafı yere bırakın ve etrafından çekilin Asker Rüyası Bir tatbikat sırasında paraşütçü komandolar uçaktan atlıyorlardı Atlama sırası gelen en son paraşütçü epey bir vakit geçtiği halde atlamamıştı Komutan sinirli bir şekilde "Atlasana oğlum" diye bağırdı Paraşütçü "Atlamam komutanım" Komutan iyice sinirlenmişti "Ne demek atlamam lan sana emrediyorum çabuk atla" deyince, asker; "Komutanım bırak emretmeyi, öldür yine atlamam" diye cevap vermişti Komutan bakmış olacak gibi değil, rica eder bir tavırla; "Bak oğlum aşağıda benim komutanlarım var, onlarda benden hesap sorarlar, haydi atlayıverde senni yüzünden benim başım belaya girmesin" Asker inadım inat cinsinden, "Atlamam komutanım" "Peki neden atlamıyorsun evladım, geçerli bir sebebin varmı?" "Komutanım benim annem çok mübarek bir kadındır, gördüğü bütün rüyalar çıkar Sabah telefon açtı, oğlum rüyamda senin paraşütün açılmadığını gördüm sakın atlama dedi, onun için atlamıyorum" deyince komutan, "Oğlum inanma böyle şeylere hadi atla gözünü seveyim" diye yalvarıyordu asker ise kararından vazgeçmiyor "Atlamam" diye diretiyordu Ne yapacağını şaşırmış olan komutan çaresizlik içinde, "Peki oğlum gel paraşütleri değişelim, benimkini sen tak, seninkini ben, o zaman atlarmısın?" diye ümitsizce sordu Asker bu teklife olumlu baktı ve kabul etti paraşütleri son sürat değiştirdiler ve delikanlı kendini uçaktan boşluga bıraktı Paraşütü açıldı ve sakin süzülürken yanından, -Ananııı!!! diye komutanının feryadı geçip gitmiş, asker komutanının feryadınının sonunu bile duyamamıştı Atin intikami adamin biri isisiz gucsuz dolasiyormus cebinde bes kurus para yokmus bir gun dolasirken bir filim cekimine ras gelmis sette bir adama ihtiyac varmis oynarmisin diye sorduklarinda hemen atilmis tabiki oynarim filmin adi ne diye sormus ata tecavuz eden adam demisler adam mecburen kabul etmis sahneler cekilmis ve parasini almis bir sure sonra tekrar cagirmislar filmin ikinci bolumu cekilecek oynarmisin diye sormuslar adam yine kabul etmis cunku zor durumdaymis adam sormus bu seferki filmin adi nedir atin intikami 3 damat bir kadinin uc damadi varmis kadin damat'lari test etmeye karar vermis kadin birgun birinci damat nan sahilde yururken kendine denize atmis ve damat onu kurtarmis ertesi gun kapinin onunde bir araba varmis damada ustundede tesekkur ederim kayinvaden ertesi gun ikinci damat la sahilde yuruyormus ve yine kendini denize atmis ve bu damatta onu kurtarmis ve yine bir araba almis damada ondan sonraki gun son damatla yuruyorus ve kendini yine atmis denize ama bu damat onu kurtarmamis ve kadin olmus ve ertesi gun yine bir araba varmis damata ve ustunde yaziyormuski: tesekkkur ederim kayinpederin Bekaret Kemeri Sovalyelerin gozupek oldugu eski zamanlarda bu sovalyelerden biri Hacli Seferlerine cikmaya karar verir Yola cikmadan once kahyayi yanina cagirir: - Hacli Seferlerine katilacagim Karimin bekaret kemerini sana veriyorum Sana guveniyorum 10 yil icinde donmezsem anahtari kullanabilirsin Sovalye bastan asagi donanir, tozlu yollara revan olmadan once donup son bir kez satosuna bakar Birden kahyanin, bagirarak nefes nefese satodan disari kostugunu gorur: - Durun! Durun! Majesteleri Oh, iyi ki size yetisebildim Yanlis anahtar vermissiniz
07-06-2008 | #2 |
efobedo
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...çok komikk mükemmel fıkralar vaar
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ... |
09-04-2008 | #3 |
bbk
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...sabah sabah iyi güldüm sağol baron eline sağlık:)
09-04-2008 | #4 |
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...ellerinize sağlık hepsi çok güzeldi |
11-25-2008 | #5 |
bonsoir
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...2525züpperr fıkralar tşkr paylaşımın için:56:58 |
02-06-2009 | #6 |
Fiyakal
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...252525 |
04-05-2009 | #7 |
sahtekar_şeytan
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...uzun ama çok güzel |
11-11-2009 | #8 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...Çok güzel fıkralar b@ron, hiç duymadığım bazı fıkralar vardı, paylaşım için teşekkürler=)
11-11-2009 | #9 | |
b@ron
|
Cevap : Gülmekten artık naparsınız bilemicem , mutlaka bakın ...Alıntı: