|
|
Konu Araçları |
ayında, ekim, gün, Öğrenciler, sevindi, tatil |
Öğrenciler Sevindi! Ekim Ayında 2,5 Gün Tatil |
3 Hafta Önce | #1 |
Şengül Şirin
|
Öğrenciler Sevindi! Ekim Ayında 2,5 Gün TatilÖğrenciler Sevindi! Ekim Ayında 2,5 Gün Tatil Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrencileri ve öğretmenleri sevindirecek bir müjde verdi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okullarda 1,5 gün ek tatil yapılacak Böylelikle öğrenciler, uzun bir hafta sonu tatilinin keyfini çıkaracaklar Tatil Programı Detayları 28 Ekim Pazartesi: Okullar öğleden sonra yarım gün tatil olacak 29 Ekim Salı: Okullar tüm gün tatil olacak Bu karar, Türkiye genelindeki tüm devlet ve özel okulları kapsıyor Öğrenciler ve öğretmenler, hafta sonuyla birlikte toplam 2,5 gün boyunca dinlenme fırsatı bulacaklar Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Bu tatil, öğrencilerin Cumhuriyet Bayramı'nın anlamını daha iyi kavramaları ve kutlamalara katılmaları için önemli bir fırsat sunuyor Okullarda düzenlenecek çeşitli etkinliklerle öğrenciler, Cumhuriyet'in değerlerini öğrenecek ve milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecekler Neden Önemli? Bu tatil kararı, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin yorucu eğitim öğretim döneminde dinlenmelerine olanak sağlayacak Ayrıca, öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını teşvik edecek