|
Konu Araçları |
1500, 1800, 2009, arasinda, aydinlatma, cuma, düzenlenecektir, eğitim, günü, kocaeli, konulu, philips tarafindan verimli, saat, saatleri, salonunda, seminer, sendikasi, teksifiş, temmuz, ücretsiz, yöntemleri ve yeşil ev organizasyonu |
Philips Tarafindan "Verimli Aydinlatma Yöntemleri" Ve Yeşil Ev Organizasyonu" Konulu Seminer Kocaeli Teksif-İş Sendikasi Eğitim Salonunda 3 Temmuz 2009 Cuma Günü Saat 15:00 - 18:00 Saatleri Arasinda Ücretsiz Düzenlenecektir. |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Philips Tarafindan "Verimli Aydinlatma Yöntemleri" Ve Yeşil Ev Organizasyonu" Konulu Seminer Kocaeli Teksif-İş Sendikasi Eğitim Salonunda 3 Temmuz 2009 Cuma Günü Saat 15:00 - 18:00 Saatleri Arasinda Ücretsiz Düzenlenecektir.PHİLİPS TARAFINDAN "VERİMLİ AYDINLATMA YÖNTEMLERİ" VE YEŞİL EV ORGANİZASYONU" KONULU SEMİNER KOCAELİ TEKSİF-İŞ SENDİKASI EĞİTİM SALONUNDA 3 TEMMUZ 2009 CUMA GÜNÜ SAAT 15:00 - 18:00 SAATLERİ ARASINDA ÜCRETSİZ DÜZENLENECEKTİR DUYURU Tüm Üyelerimiz davetlidir Katılım için şubemizi arayabilirsiniz T Philips Tic AŞ tarafından 2007 yılının Mayıs ayından bu yana Türkiye genelinde hayata geçirilen "Hedef: Küresel Aydınlanma!" projesiyle Türk halkının küresel ısınmaya karşı bilinçlendirilmesi amaçlandı İTÜ Enerji Enstitüsü ve Türkiye Bilim Bilim Merkezleri Vakfı tarafından da desteklenen sosyal sorumluluk projesi ile;•- http://wwwkureselaydinlanmacom/ sitesine kayıt olarak küresel ısınmaya karşı aldıkları önlemleri herkesle paylaştı ve Yeşil Bayraklı ürünler kazandı,•- İlköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen "Küresel Isınma" konulu resim yarışması ile 81 ilde 2000 okul ve 600000 öğrenciye ulaşılarak eğitim seti dağıtıldı,•- Kampanya kapsamında Tema Vakfı işbirliği ile 10000 ağaç dikilerek Philips Ormanı oluşuruldu,•- Kampanya web sitesi üzerinden 1,5 milyon kişiye ulaşılırken,•- Projenin tamamında 4,5 milyon kişiye konu ile ilgili almaları gereken önlemler aktarıldıPhilips sahip olduğu çevre bilinci ile 2009 yılında da yeni projeleri hayata geçirmek ve küresel ısınma konusunda belirgin bir farkındalık yaratmak istiyor Bu amaçla 2009 yılında 16 ayrı ilde "Philips Enerji Tasarruflu & Doğa Dostu Cam Ev" kurularak tüketiciler bu yapı içerisinde enerji tasarrufu ve küresel ısınma hakkında bilinçlendirilecek Ev içerisinde enerji tasarruflu ürünler sergilenerek evi ziyaret edenler konu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olacaktırAyrıca proje kapsamında gezilecek 16 ilde; Mimar ve Elektrik Mühendisleri Odası desteğiyle gerçekleştirilecek eğitim seminerleri ile okul/ofis, şehir güzelleştirme, hastane aydınlatması gibi konularda bilgiler verilirken demo ürün aracı ile uygulamalı eğitimler gerçekleştirilecektirAmaç, küresel ısınma tehlikesinin giderek önem kazandığı bir ortamda yeni teknolojileri ele almak ve enerji verimliliği konusunda farklı yaklaşımları incelemek olan eğitim seminerlerinin ana başlıkları ise aşağıdaki gibi sıralanmaktadır:- Aydınlatma Kavramları- Enerji Verimliliği- Verimli Aydınlatma Çözümleri Ana başlıklarının yanında; ışık, renk sıcaklığı ve geriverimi, enerji tasarrufu, ampul ömrü, dünyada ve ülkemizde elektrik, iklim değişiklikleri ve aydınlatma önerileri gibi pek çok konu da eğitimler içerisinde yer alacakGerek özel gerekse kamusal alanda kullanılan enerjiden gerçekleştirilecek tasarrufun çevresel dinamiklere olan etkisinin yanında ülke ekonomisine sağlayacağı katkı göz önüne alındığında projenin önemi ve ciddiyeti daha net biçimde ortaya çıkmaktadırYeşil Ev organizasyonu için KOCAELİ TEKSİF-İŞ SENDİKASI Eğitim Salonunda 3 Temmuz 2009 Cuma Günü Saat 15:00 - 18:00 saatleri arasında ücretsiz seminer düzenlenecektirTüm Üyelerimiz davetlidirKatılım için şubemizi arayabilirsinizİLETİŞİMTMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Ömerağa Mahallesi Ankara Caddesi Naci Girginsoy Sokak N:15/4 KOCAELİ Tel: 0262325 41 22 Faks: 324 54 56e-posta:kocaeli@emoorgtr web: http://kocaeliemoorgtr/ 30062009 16:48:55 MİSEM KAPSAMINDA ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ 05-07 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZCE TEMSİLCİLİĞİMİZDE DÜZENLENECEKTİR TELEFON: +90 380 524 57 10 (72) MİSEM KAPSAMINDA ASANSÖR DENETLEME, RUHSAT VE KONTROL EĞİTİMİ 16-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE ŞUBEMİZDE DÜZENLENECEKTİR BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN ŞUBEMİZİ ARAYINIZ (41) WİN FUARINA GİDİYORUZ (35) TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK: MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ - BASIN AÇIKLAMASI (9) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
|