Atatürkçü Kadından Başörtülüye Taciz |
11-10-2011 | #1 |
VANDETTA
|
Atatürkçü Kadından Başörtülüye Taciz
11-10-2011 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Atatürkçü Kadından Başörtülüye TacizAtatürkçülük bu olamaz Böylesi karmaşık bir yapıya sahip insan, bu kadar basit düşünmemeli Çok yazık |
Cevap : Atatürkçü Kadından Başörtülüye Taciz |
11-11-2011 | #3 |
delishhhh
|
Cevap : Atatürkçü Kadından Başörtülüye TacizAtatürkçülük bu değil böyle olmak hiç değil ben bu videonun böyle bir başlık altında yayınlanmasında bile kasıt ararım sözüm size değil Vandetta ama genelde hep böyle yapıyorlar bu videoyu Atatürkçüleri karalamak adına bu şekilde yayınlayanlarla o videodaki kadının hareket tarzı aynı sığ düşünce yapısına sahip |
11-11-2011 | #4 |
VANDETTA
|
Cevap : Atatürkçü Kadından Başörtülüye TacizAtatürk ve Atatürkçülük!Uzun konuKısaca kendimi ifade etmem gerekiyorsa,ya Atatürk'ün olmasını istediği devlete giden yolda ne yapılmasını gerektiğini hiç anlamadık,ya da atatürkçü olduğunu iddia edenlerin %90'ı atatürkçülük kalkanı altında atatürkten menffatleri doğrultusunda nemalanıyorlarYoutube dahil videonun başlığını ben attımKasıt mı?%90 için evet var Bir bayan olmanıza rağmen memleket meseleleriyle bu kadar alakadar olmanızı bu forumdaki ilk mesajınızdan beri takdirle karşıladığımı belirteyim |
11-12-2011 | #5 |
karamela
|
Cevap : Atatürkçü Kadından Başörtülüye Tacizsevgili VANDETTA güzel yorum yazmışsınız Atatürkçü olmak çok başka bişey zira kendisi başörtüsüne karşı biri değildi annesi de başı örtülü idi bunu hepimiz biliyoruz laikliliği ilkelleştiren bu zihniyetin atamızın ardına saklanarak kalkan olarak görüşleri olmadığı halde bunu kılıç olarak kullanmaktadır HAYRETTT !!! hayret diyorum çünki bu densizliği kendi beyinlerine değil atamıza maal etmektedir beyin herkezde var neden karşı çıkıyorsun ki değilmi zira görüşler ne kadar farklı olsada imanımız rabbimiz ve kitabımız bir asla yalan söylemeyen bir kitabımız var ve örtün demişse tartışacak başka bişey yok örtünüp örtünmemek kişiye kalmıştır diye düşünüyorum ben
11-13-2011 | #6 | |
delishhhh
|
Cevap : Atatürkçü Kadından Başörtülüye TacizAlıntı:
Atatürkün ilkelerini, engin bilgisini her türk vatandaşı benimsemek devam ettirmek zorunda bunu belli bir kesime yüklememek gerekir özellikle şunun altını çizmek isterimki dinle ilgili türbanla ilgili bir konu olduğunda Atatürkle bağdaştırmak Atatürk üzerinden kışkırtmak çok yanlış memleket meseleleri(!) ile ilgilenmek bir insan olarak benim görevim teşekkür ederim |
|
|