|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, odası, okulu, salihli, sanayi, ticaret |
Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaTicaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Tanıtım - Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu İletişim Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Misak-ı Milli İlkokulu olarak açılmıştır 1998 yılında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Olarak Eğitim - Öğretime devam etmiştir Fiziksel Özellikleri:Taşıma kapsamında olan okulumuza 7 köyden 274 öğrenci taşınmaktadır Bina yapısı ve plan olarak Salihli'de örneği olmayan okulumuz, 16 dönüm arsası ile 17 derslikte eğitim yapılmaktadır 2011 - 2012 Öğretim yılında derslik sistemi sayesinde başarının artacağı umudundayız Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 713 17 20 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeşilyurt Mahallesi Yamaç Sokak No:89 Okulun Web Adresi: http://salihliticaretmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 397932@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|