Alerji Yengeç Burcu Sever |
04-15-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Alerji Yengeç Burcu SeverAlerji Yengeç burcu sever Bu burca mensup kişiler diğerlerine oranla daha sık astım hastalığına yakalanıyor Yengeç'i Aslan ve Koç izliyor Yaşları 7-42 arasındaki 438 allerjik astımlı üzerinde yaptığımız araştırma ilginç sonuçlar verdi Bu astımlıların 350'sinde ev tozu, 35'inde polen ve 53'ünde ise hem ev tozu ve hem de polenlere karşı allerji saptandı Araştırmamıza göre, astım en çok Yengeç burcunda doğanlarda görülüyor, bunu aslan ve koç burcu izliyor Astımlıların yüzde 65'i, bahar ve yaz aylarında doğan, yani Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan burcundan olanlar idi Sonbahar ve kış aylarında doğanlar ise astımlıların yüzde 35'ini oluşturuyor idi Astım bakımından en düşük riske sahip burç Kova olarak belirlendi Bunlarda astım görülme oranı Yengeç burcundan olanlara göre 6 misli daha az idi Akrep ve Oğlak burcu da astımın daha az görüldüğü diğer burçlar olarak saptandı |
Cevap : Alerji Yengeç Burcu Sever |
04-15-2009 | #2 |
delishhhh
|
Cevap : Alerji Yengeç Burcu Severevet kesinlikle bu araştırma doğru yengeç burcuyum evtozuna ve nikele alerjim var |
|