![]() |
RaHaTSiZ İle Röportajımız |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
RaHaTSiZ İle RöportajımızRahatsızla bir röportaj Sinsice Soru: Rahatsız gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ? Rahatsızca Cevap:ee kem kum adım "harun" cok guzel bi adım var aslında benım sence de oyle mi ben oyle dusunuyorum:thumbs: :thumbs: Sinsice Soru:Nerelisiniz ya da nerede oturuyorsunuz? Rahatsızca Cevap:Valla bi rivayete qore selanikliyim ama istanbulda ikamet ediyorum ![]() Sinsice Soru: Eğitim durumunuz nedir ? Rahatsızca Cevap:Berbat ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Medeni durumunuz ve yaş aralığınız nedir ? Rahatsızca Cevap:hımSS sevqilisinden ayrılmıs dıyelim bir nevi bosanma oliyor demi daa yas aralıqımız ne kavrayamadım ben yasımımı soruyoSun acep Sinsice Soru:Evet yaşınız?herkes tam yaşını sölemek istemez ondan öyle sordum ![]() Rahatsızca Cevap: 25 mayısta 23 ume gircem:)yoq benım gızlım saklım yok burdan 70 mılyona seslenıyorum 25 mayısta 23 une gırcek bekar bir erkegim :) Sinsice Soru:İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ? Rahatsızca Cevap: vaaaarr oLmaz mı? :)taa liseden itibaren yazları hep calıstım ama bizim dukkanda :)bir bayii idi ne bayisi dicen gsm oda kriz sonucunda battı malesef:))sonra colins te paketleme bolumunde calıstım ise basladım cabuk kavrayınca 1 ay ıcınde sef yaptılar :) 3 ay sonrada ayrıldım:))) lise bittikten sonra boyle irili ufaklı isler yaptım isde maksat evden para almamak ama nafile aldıqım maasın yanında yine evden para alırdım cok ac qozluyum :)) Sinsice Soru:Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz?Neden? Rahatsızca Cevap:hımm aslında ben her turlu muziqi dinlerim ama genellikle melankoli icerikli olmasına dikkat ederim :)techno da dinlerim,pop arabesk ,rap kulaga hos gelmesi ve sozlerının anlamına dıkkat ederım ![]() Sinsice Soru: Peki gelelim Futbola Hangi takımın taraftarısınız? Rahatsızca Cevap: tabiki galatasaray ![]() Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler? Rahatsızca Cevap: Hımm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Bilgisayar ile ilk olarak ne zaman tanıstınız? Rahatsızca Cevap: tanısmamız tamamıyle tesaduftu o cesmeden su dolduruyordu bende gidip ona yardım ettim 1999 senesiydi hic unutmam:))) Sinsice Soru: Nickiniz neden rahatsız? Rahatsızca Cevap:sindik soyLE oLiyor bi bolumde daha bunu acıklamıstım ama oLsun tekrardan yazim ben rahatsızım rahatsız olmasınada rahatsızlıgım ne yonde ? herseyden herkesden rahatsızım yanlıs olan herseye ozellikle ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Forumumuzu eleştirmenizi istesek neler söylersiniz ? Rahatsızca Cevap: bu soruyu es gecsek:))neyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Son olarak forumumuzun daha da güzel olması için sizce neler yapılabilir? Rahatsızca Cevap:forumun daha iyi vakit gecirilebilir bir yer olması icin bana qore uyeler arası yakınlasmayı saglamak lazım kanımca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bize zaman ayırdığı için Rahatsız arkadaşımıza çok teşekkür ederiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() cok güzel bir röportaj olmus sorular ve cvplar mükemmel ellerinize sağlık mate ve rahatsız ;)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() çok kaliteli bi röportaj olmuş tebrik ederim dogru seçilmiş sorulara hakikatlı cevaplar verilmiş tbr arkadaşlar
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ctn_86
|
![]() bence de çok güzel bi konu olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|