![]() |
Kezban^ımla Beraber...(= |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Kezban^ımla Beraber...(=(=(=(=(==)=)=)=) işte kezbancıqımla roportajımız ![]() ![]() Sinsice Soru: SevgiLi kezban gerçek ismin de 'Kezban' sanırım ![]() ![]() kezban'ca cevap: evet cnm adım kezban sinsice Soru: : SevqiLi Kezbancıqım nereLisin ya da nerede oturuyorsun? kezban'ca cevap:kastamonuluyum,ama istanbulda oturuyorum ![]() ![]() Sinsice Soru: Eğitim durumun nasıL ve nerede okuyorsun cnm(= kezban'ca cevap:atatürk anadolu teknik lisesinde bilgisayar bölümü okuyorum cnm=) Sinsice Soru: Kaç yaşındasın payLaşırmısın? kezban'ca cevap:teomanın bir şarkısı varya daha 17,17 ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Medeni durumun nedir ? kezban'ca cevap:bekarım canım ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Birazcıkta özeLine giricem özeL hayatın nasıL? Sevgi aşk qibi şeyLer desem ne dersn? kezban'ca cevap:aşk beni ben yapan en büyük unsur ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:İş hayatında hiç tecrüben var mı ? kezban'ca cevap:kısa bir süre babamın yanında çalıştım ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: hangi müzik tarzını beğenerek dinLersin? kezban'ca cevap:müzik evrenseldir ![]() ![]() Sinsice Soru: NeLer yapmaktan hoşLanırsın, örneğin yaptığın bir spor ya da çaLdığın bir müzik aLeti var mı cnm? kezban'ca cevap:kitap okumak,yazarların,önemli bilginlerin hayatını didiklemek benim en zevk aldığım uğraşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: NasıL bir aiLe yapısına sahipsin ? Kaç kardeşin var? kezban'ca cevap:çalışkan ve hiç yerinde duramayan bir aile yapısına sahibim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Hayata bakış açın ve bekLentiLerin neLer? kezban'ca cevap:bana göre hayat insanların kendini ispat edebilmesi içi kurulan küçük bir sahne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Hayatta en çok yapmak istediğin şey nedir? kezban'ca cevap:hayatta en çok yapmak istediğim 4 şey var 1)insanların okumaktan hoşnut kaldığı bir yazar olabilmek 2)türk dili ve edebiyatı tarihi öğretmeni olmak ![]() 3)çeşitli ülkelerde türkçeyi öğreten öğretmenlerden olabilmek ![]() 4)insanlara kendimi doğru düzgün anlatabilmek ![]() ![]() Sinsice Soru:BiLgisayar ve internet iLe iLk oLarak ne zaman tanıstın biraz bahseder misin cnm? kezban'ca cevap:işte beklediğim soru =) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: İnternetLe aran nasıL? İnternet senin için ne kadar önemLi? kezban'ca cevap:internetle gayet iyi anlaşıyoruz aslında :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Nickiniz neden kezban neden değişik bişi kuLLanmadınız ? kezban'ca cevap:aslında arkadaşlar arasında "mechulkiz" diye biliniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Seni biraz sıkıştırayım:) Forumda en sevdiğin üyeLer hangiLeri bakaLım? kezban'ca cevap:hemen sayim sen hariç herkezi seviyorum gothicc ciğim =)şakaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Son oLarak forumumuzun daha da güzeL oLması için sence neLer yapıLabiLir? kezban'ca cevap:forumun güzelleşmesi için herşey yapılıyor bence ![]() ![]() ![]() Bu güzeL röportaj için değerLi vaktini ayıran kezban adLı üyemize çok teşekkür ederiz ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kezban^ımla Beraber...(= |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=gerçekten güzel bi röportaj olmuş ![]() kezban seni daha yakından tanımak güzel ![]() ![]() gothick kız teşekkürler:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=Teşekkürler arkadaşlar güzel bir röportaj olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=ben tşk ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=bi insanı tanımak ilk defa bu kadar zevkli oldu benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=ayy cnm okuyan gözlerine saqlık siyah gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=okuyan gözlerine saqlıq cnmm bn tşk ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
_bushra_
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=ewt kezban seni tanımak qüzeldı =) ikinizede tesekkurler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=kopuqum bn tşk ederimm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=kezbancım seni zaten tanıyordum ama bunu senden dinlemekde daha güzeldi ikinizede tşk ederim ikinizde çok sevdiğim arkdaşlarımsınız ellerinize sağlık çok güzel olmuş tşkler canım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=İkinizde güzel röpörtaj çıkarmışınız teşekkürler sizi tanımak güzeldi
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
jasmine
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=her ikinizide tebrik ederim arkadaşlar bu kadar zevkli bir röportaj okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=saol müdürüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=Seni tanımak çook güzeldi Kezban ![]() ![]() Hem sana hem de Selin'e çok tşkler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=ayy müdürüm tşklr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |