![]() |
"İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?benim imkansız dediğim isteğim isteğim aklımdan geeçenlerin gercekleşmesi olurdu ![]() SİZDE İMKANSIZLARINIZI PAYLASIN ![]() (slogan gibi oldu yaa)
![]() |
![]() |
Cevap : "imkansız" dediğiniz istekleriniz varmı? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : "imkansız" dediğiniz istekleriniz varmı?Ya ben bianda biçok yerde olmayı isterdim :))) Mesela bi zirvede yada okyanusun ortasında ya da geçmişe gitmeyi annemleri falan görmeyi isterdim geçmişte neler yapmış diye görmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı? |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuyu ben actım ama gör istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?Teşekkür ederim canım yaa çok güzel şeyler yazmışsın gerçekten okuyunca çok mutlu oldum ve imkansız olmadığını gördüm gerçekten bak sen kim bilir nerdesin ama yinede seninle güzelce konuşuyoruz değil mi:) Senin i solan gülün için de çare var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?çok sekersin yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1die
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?kızkardeşim dogdugunda ben 6 yaşındaydım o dogdugunda 20 yasında falan olmak isterdım neden mi: kardeşim ateşli bir hastalık geçiriyor ve babam olacak adam da ortalıklarda yok kardeşim e felç geliyor ayagı sekerek yuruyor şuan bıle bır tek bunu ısterdım o zmaa ben buyuk olsaydımda bana ıhtıyaç olsaydı doktora gıdebılırdık en azından
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
delishhhh
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?imkansız olduğunu bile bile istemek eziyetten başka bir şey değildir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?Ölmek belki benim için imkansızlık gibi birşey galiba
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
burak97
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?Bence imkansız diye bişey yok
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?imkansız imkansızdır (impossible is impossible)
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?Bütün dilleri bilmek isterdim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
kezban
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?insanın imkansızı onun sınırıdır, kamçısıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
delishhhh
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?ne kadar umut edersen et birde ortada kocaman gözümüze kadar giren gerçekler vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kezban
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?dünyada tek bir gerçek yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : "İmkansız" Dediğiniz İstekleriniz Var Mı?Boşanmak |
![]() |
![]() |