![]() |
Maliyeci :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maliyeci :DBir gün ormana bir maliyeci gider ve ormanda bütün hayvanlarda panik başlar ![]() ![]() bunu gören kaplumbağa: - Hayırdır leylek kardeş nereye kaçıyorsun böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() der ![]() - İyide seninle ne alakası var maliyecinin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leylek: - Olurmu kablumbağa kardeş bende yazlık ![]() ![]() çocukta yazlık ben kaçmayımda kim kaçsın ![]() ![]() Bunu duyan kaplumbağa kan ter içinde çocuğunu ve hanımını alarak ormandan kaçmaya başlar ![]() gören maymun: - Nere kaçıyorsun kablumbağa kardeş ![]() ![]() - Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum ![]() ![]() - İyide kablumbağa kardeş maliyeci ile senin senin işin olur ![]() ![]() Kaplumbağa: - Olurmu maymun kardeş bende ev ![]() ![]() ben kaçmayımda kim kaçsın ![]() ![]() Bunu duyan maymun çocukları ve hanımı alarak herkesten daha hızlı kaçmaya başlar ![]() gören diğer hayvanlar sorarlar: - Hayırdır nereye kaçıyorsun maymun kardeş ![]() - Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum ![]() ![]() hayvanlar: - İyide senin maliyeciyle ne işin olur ![]() ![]() Maymun durur düşünür: - Sahi yav ben niye kaçıyorumki ![]() ![]() hanımın k*çı açık çocuğun k*çı açık ![]() |
![]() |
![]() |
|