Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
02-10-2008 | #121 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Şimdi yoksun bir uzak kentte yaşıyorum Tiren katarları geçiyor akşamları burada Nakarat şarkılar söylerincesine Gözlerm seni arıyor sevdalım Hiç sevmedigim bu yalnız aksamlarda Sensizlige alışıyorum Ölümü bekleyen hastalar gibiyim Bir oluyorum bir yaşıyorum
02-10-2008 | #122 |
zeynoo
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Allah'ım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun nolur uyandrma:img-blush2::img-blush2: |
02-10-2008 | #123 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Boğazında düğümlenen hıçkırık olayımUnutma beni, unutama beniGözünden damlayamayan göz yaşın olayımUnutma beni, unutama beniGölgen gibi adım adımHer solukta benim adımBen nasıl ki unutmadımSende unutma beni, unutama beniBitmek bilmez kapkaranlık geceler boyuncaUnutma beni, unutamam beniAyrılığın acısını kalbinde duyuncaUnutma beni, unutama beniSevişirken, öpüşürkenYapayalnız dolaışrkenUnutmaya çalışırkenUnutama beni, unutama beni |
02-10-2008 | #124 |
zeynoo
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...kaldı anılarım yok olup gitti umutlarım Allah'ım onu gönder bana tükeniyorum yalnızım yollarına hasret umutlara itirazım var yapılanlara anla be zalim bu günahların yarısı sana yarısı bana |
02-11-2008 | #125 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında seydunayım gebermişsem kıyında sana olan sevdamdandır bilesin!!! |
|