02-08-2007 | #1292 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ah, sonundda seçtim aisha beni daha çok seviyor çünkü beni korumaya çalışıyor (ctn, biliyorum, sen de beni seviyorsun ama insan biraz daha indirir kilomu ya! Teşekkür ederim, 271 kilodan 150'ye indirmişsin ama biraz daha indirseydin sevimli gözükebilirdim insanlara) aisha, dile benden ne dilersen |
02-08-2007 | #1294 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
ctn meğer beni seviyor numarası yapıyormuş aisha'yı seviyorum deyince beni bir tekmeyle kapı dışarı etti Şu an hastaneden lap topumla bağlanıyorum, kocaman bir buz koydular |
02-08-2007 | #1296 |
ctn_86
|
geçmiş olsun sana isimsiz ama beni yanına getirmek için açıkça sööleyebilrsin hastanedeyim demekle olmaz |
02-08-2007 | #1297 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
"Bak görüyor musunuz, bana nasıl sevgi oyunları yapıyor Bayılıyorum bu kıza" diyecektim ki, başıma dayadığı silahı daha fazla ittirdi ve "Elin biraz çabuk olsun ahbap, uçlan paraları ve çekleri" dedi aisha Tüm paramı verdim ona Ne yapacağım ben şimdi, hiç kimse sevmiyormuş meğer beni Edit: ctn benden önce yazmışsın, bir de sana yazayım Evet, gördüğünüz gibi beni seven aslında ctn'ymiş Sadece benim aisha'yı seçmeme kızdığı için vurmuş o tekmeyi Ne diyeyim, hak etmiştim Afedersin, bak, önünde diz çöküp özür diliyorum |
02-08-2007 | #1298 |
aisha
|
isimsiz böyle şeyler yazarak beni karalamaya çalışıyo çünkü onun çıkma teklifini reddettim,sırf sevgililer gününe yalnız girmemek için bana çıkma teklif etti eğer beni sevdiği için teklif etseydi kabul etcektim |
02-08-2007 | #1299 |
ctn_86
|
özrünü kabul ediorum:):):):) aisha sen hala annenle mi yatıosun yanlış mı duydum |
02-08-2007 | #1300 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Bakın, iftirayı görüyor musunuz, neler söylüyor benim için Az önce af dilemedim mi ben ctn'den? Asıl o beni param için istiyormuş Ee, ne diyeyim, iyi para var şu uyuşturucu işinde Gene zamanlama hatası :( ctn, beni terk edeceğini duydum, doğru mu? Benim yanımda olduğun halde gönlün başka bir erkekte mi? |
02-08-2007 | #1302 |
aisha
|
mülkiye ismini değiştirmiş çünkü herkes mülkiyenin forumdaki tüm erkeklere sarktığını biliyo,o da tanınmamak için isim değiştirdi |
02-08-2007 | #1303 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Bütün kızlar kendime aşık sanmıyorum Tam tersine, galiba tüm kızlara aşık oluyorum ben aisha'yı geçen esrar içerken gördüm, bana da teklif etti ama almadım Ben öyle ucuz şeyler almam, damardan alıyorum ben :)) |
|