Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Üsttekine, İftira, atın

Eski 02-08-2007   #1291
aisha

ctn isimsizi çekemediği için ona iftira atıp duruyo
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1292
İSİMSİZ KARANLIK

Ah, sonundda seçtim aisha beni daha çok seviyor çünkü beni korumaya çalışıyor (ctn, biliyorum, sen de beni seviyorsun ama insan biraz daha indirir kilomu ya! Teşekkür ederim, 271 kilodan 150'ye indirmişsin ama biraz daha indirseydin sevimli gözükebilirdim insanlara)

aisha, dile benden ne dilersen

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1293
ctn_86

aisha çok kıskanç
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1294
İSİMSİZ KARANLIK

ctn meğer beni seviyor numarası yapıyormuş aisha'yı seviyorum deyince beni bir tekmeyle kapı dışarı etti Şu an hastaneden lap topumla bağlanıyorum, kocaman bir buz koydular
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1295
aisha

isimsiz refakatçısı olayım diye bana mail attı,bekle ismsiz geliyorummmmm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1296
ctn_86

geçmiş olsun sana isimsiz ama beni yanına getirmek için açıkça sööleyebilrsin hastanedeyim demekle olmaz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1297
İSİMSİZ KARANLIK

"Bak görüyor musunuz, bana nasıl sevgi oyunları yapıyor Bayılıyorum bu kıza" diyecektim ki, başıma dayadığı silahı daha fazla ittirdi ve "Elin biraz çabuk olsun ahbap, uçlan paraları ve çekleri" dedi aisha Tüm paramı verdim ona Ne yapacağım ben şimdi, hiç kimse sevmiyormuş meğer beni

Edit: ctn benden önce yazmışsın, bir de sana yazayım

Evet, gördüğünüz gibi beni seven aslında ctn'ymiş Sadece benim aisha'yı seçmeme kızdığı için vurmuş o tekmeyi Ne diyeyim, hak etmiştim Afedersin, bak, önünde diz çöküp özür diliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1298
aisha

isimsiz böyle şeyler yazarak beni karalamaya çalışıyo çünkü onun çıkma teklifini reddettim,sırf sevgililer gününe yalnız girmemek için bana çıkma teklif etti eğer beni sevdiği için teklif etseydi kabul etcektim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1299
ctn_86

özrünü kabul ediorum:):):):)

aisha sen hala annenle mi yatıosun yanlış mı duydum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1300
İSİMSİZ KARANLIK

Bakın, iftirayı görüyor musunuz, neler söylüyor benim için Az önce af dilemedim mi ben ctn'den? Asıl o beni param için istiyormuş Ee, ne diyeyim, iyi para var şu uyuşturucu işinde

Gene zamanlama hatası :(

ctn, beni terk edeceğini duydum, doğru mu? Benim yanımda olduğun halde gönlün başka bir erkekte mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1301
ctn_86

isimsiz bütün kızlar kendine aşık sanıo
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1302
aisha

mülkiye ismini değiştirmiş çünkü herkes mülkiyenin forumdaki tüm erkeklere sarktığını biliyo,o da tanınmamak için isim değiştirdi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1303
İSİMSİZ KARANLIK

Bütün kızlar kendime aşık sanmıyorum Tam tersine, galiba tüm kızlara aşık oluyorum ben

aisha'yı geçen esrar içerken gördüm, bana da teklif etti ama almadım Ben öyle ucuz şeyler almam, damardan alıyorum ben :))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1304
ctn_86

isimsiz dikkat çekmek için çatıya çıkacakmış
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2007   #1305
aisha

ctn odama gizli kamera yerleştirirken yakalandı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com