Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi... |
04-30-2008 | #91 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi..."Allah Teala Hazretleri diyor ki:
"Ey Ademoğlu! Sen bana dua edip, (affımı) ümid ettikçe ben senden her ne sadır olsa, aldırmam, ben seni affederim Ey Ademoğlu! Senin günahın semanın bulutları kadar bile olsa, sonra bana dönüp istiğfar etsen, çok oluşuna bakmam, seni affederim Ey Ademoğlu! Bana arz doluşu hata ile gelsen, sonunda hiç bir şirk koşmaksızın bana kavuşursan, seni arz doluşu mağfiretimle karşılarım" (Tirmizi, Da'avat 106) |
05-03-2008 | #92 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Nu'man Ibnu Besir (radiyallahu anh) anlatiyor:
"Resulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: "Dua, ibadettir", sonra su ayeti okudu: "Rabbiniz: Bana dua edin ki size icabet edeyim Bana ibadet etmeyi buyukluklerine yediremeyenler varya, alcalmis ve hakir olarak cehenneme gireceklerdir" buyurmuslardir" (Mu'min, 69) Ebu Davud, Salat 358, (1479); Tirmizi, Tefsir 2, (2973, 3244), Daavat 2, (3369); Ibnu Mace, Dua 1, (3828) |
05-05-2008 | #93 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...teşekkürler rahatsız |
05-18-2008 | #94 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen Yunus Emre
05-18-2008 | #95 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Allah bütün insanları mesut olmaları için yaratmıştır, bedbaht oluyorlarsa
kendi hataları yüzünden oluyorlar Epiktetos |
05-18-2008 | #96 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Bilenin susması, bilmeden söylenen söz kadar çirkindir Hz Ali |
05-18-2008 | #97 |
djdem
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Nefs, uyuşmuş yılandır… Onu , ölü zannetme… (Mevlana Hz)
08-04-2008 | #98 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Şeytanın Beyliği Besmele Gelene Kadardır!!!
|
08-04-2008 | #99 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık değil, korkaklıktır da!
|
10-16-2008 | #100 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Gençliğe güvenip vakit çok erken derken/Belki elveda bile diyemezsin giderken (Necip Fazıl Kısakürek) |
10-16-2008 | #101 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Gözler yaşarmadıkça, gönülde gökkuşağı oluşmaz
(İmam-ı Gazali) |
10-16-2008 | #102 |
fatmanur
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...“Ben, şu canı taşıdığım sürece Kur’an’ın kölesiyim Ben, Muhammed Mustafa!nın -sav- yolunun tozuyum, toprağıyım” Hz Mevlânâ
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
11-29-2008 | #103 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Vermede nasıl bir üstün olma niteliği varsa, almada da bir boyun eğme niteliği vardır
(Montaigne) |
11-29-2008 | #104 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Günahtan kaçınmayan bilgin, meşale tutan bir kördür Doğru yolu gösterir, kendisi görmez
(Şeyh Sadi) |
11-29-2008 | #105 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sözde Sen Yaz!!! Evet Evet Sen! Gel Hadi...Ya kırmızı gülden ayrı yaşamalı ya da dikenin acılarını hoş görmeli
(Şeyh Sadi) |
|