Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin? |
05-30-2008 | #76 |
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelmem mi yaw zaten içim gidiyor tarsusada gidemiyorum ismail ykda geliyor oraya kurtarımızı bari beraber dökelim? alttaki snede katılırmısın?hadiii::):):): |
05-30-2008 | #77 | |
cansel
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Alıntı:
altaki sende gel ama önce 2 tavla atalım hep aynı kişilerle oynuom yene yene bıktım artık yeni bir kana iihtiyacım var:D
05-30-2008 | #78 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Eywallah Oynarız Ama Ben De YENMEKTEN BIKTIM :P Allttaakii huu huuuu Aksam Maça GElirmisin Yah Halısaya :P |
05-30-2008 | #79 |
cansel
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?olur ama bak futboluda iyi oynarım alırım paçanı aşağı sonra ağlama :D altaki bnmle boğaz turuna çıkarmısın |
05-30-2008 | #80 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Tabe cnm Halısahadan sona Keyifli olur (masraflar sen den diimi :) Alttaki BOğaz Turundan SOna BEnm Le SAhile İnermisin Gitar Eşliğinde Ateş filan :)) |
05-30-2008 | #81 | |
cansel
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Alıntı:
olur altaki sende bize katıl |
|
05-30-2008 | #82 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?cnm zati beraber takılıyoduk sıkıldıysan sole anlarım :P ayrıca ole beleşçi filan alınıyorum şakka yaptım canim tmm gel hawai ye goturecem seni hem de beş kuruş para vermeden okiş geliyon mu |
05-30-2008 | #83 |
cansel
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?hawai uzun iş pasoportu felan var bunun ben seni gel çerkez düğüne götürüüm daha çok eğleneceğinde eminim |
05-31-2008 | #84 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?:P OLar Alttaki benm Le Nereye Olsa Gelimisin Beaw xD |
05-31-2008 | #85 |
pesimistt
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?qeLirim beaww cnn saoLsn :P aLttaki peki sen qeLir misin bnmLe nere oLsa? :d
05-31-2008 | #86 |
sıradışı
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?bakmam lazım:P alttaki seni uzayın uzçsuz bucaksız yerlerine götürüym:) |
06-17-2008 | #87 |
perisu_1907
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?bilmem ki alttaki pikniğe ne dersin |
06-17-2008 | #88 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?oov spr derim altaki biskrem yemeye var msn :D
06-17-2008 | #89 |
hayatyolu
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?KAÇALIM PESİMİST CİM :d:d:dd:d::d ALTA TAKİ BENLEE ALIŞWERİŞE GELİRMİSİNN???? |
06-17-2008 | #90 |
hayatyolu
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?KACALIM PESİMİST CİM NEREYE GİTCEZ MEZAR NASI OLUR KOLYE BAKARIZZ İSKELETLİ ALTAKİ BENMLE ALISVERİSE GELRMSN?? |
|