|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eşcinsellik, konur, mıdır, tedavisi, teşhisi |
![]() |
Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır |
![]() |
![]() |
#76 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırslm arkadaslar benım abim de escinsel ama biz sonradan duyduk cok zor bir durum ama isterseniz 1 yıl için tamamen kurtuluyorsunuz piskolak yardımı ve aile yardımın dan sakın ümitlerinizi yitirmeyin tamam zor ama başara bilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırBen de escinselim hatta transeksuelim Burda okuduklarimin hepsi cok sacma ve yalan bence ![]() 28 yasimdayim ve kendimi bildim bileli boyleyim ve normalim Ne hasta nede sapkinim bu beni yaradanin yaratma bicimi Ne gunah ne de ayip veya bir tedavi sekli yok (( eger size testestoron veya ostorojeni dayatip kendi bedeniniz ve ruh halinizi degistirip baska bir kisi ye donusturmezlerse)) Bizlerde normaliz ve kendinizi suclayip sozde gunahlarla beyninizi bos sacmaliklarla doldurmayin, unutmayinki Allah herseyden buyuktur ve bizleri bagislayacak sonsuz guctedir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırama kesin bşe deyin yahu bakın ben kötü bşe yapmadım (Allah Katında) çünkü kıstasımın Allah ve onun koyduğu kurallar olmuştur yanlış bşe yapmadım ama sadece birkaç hata oldu o kadar pişmanım ki zaten tövbe ettim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : |
![]() |
![]() |
#79 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap :mrb arkadaşla benim erkeklere eğilimim yok, bu durumda başıma çok sonradan geldi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır |
![]() |
![]() |
#80 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırHerkese merhaba ben 16 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|