Cevap : Günün Sözü |
06-18-2012 | #781 |
rock_alltime
|
Cevap : Günün SözüNe çıkar yanımda olmasan, kalbim senden ibaret değil mi ?
Uzaktan sevmek zor demişsin, etme sevdam ! İçinde Allah varsa görmeden sevmek ibadet değil mi ? |
06-20-2012 | #782 |
rock_alltime
|
Cevap : Günün SözüOkyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur Cemal Süreya
|
06-23-2012 | #783 |
rock_alltime
|
Cevap : Günün SözüNe ikna edici bir intihar girişimidir şimdi seninle göz göze gelmek
Ah Muhsin Ünlü |
06-26-2012 | #784 |
rock_alltime
|
Cevap : Günün SözüBir kitap okuyup, hayatımı değiştirmeden önce
Bir kadın sevdim ve bir hayatım oldu Batuhan Dedde |
07-01-2012 | #785 |
rock_alltime
|
Cevap : Günün SözüNe hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı, seni beklediğim kadar Necip Fazıl Kısakürek |
07-12-2012 | #786 |
rock_alltime
|
Cevap : Günün SözüÖyle bir sınavdayız ki , kitabı açıp bakmak serbest : KUR'AN-I KERİM
Necip Fazıl Kısakürek |
07-25-2012 | #787 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözüİnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: kendisi "Aldous Huxley" |
07-27-2012 | #788 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüÇaresizlik Allah"tan gelen en güzel işarettirDua"nın vaktinin geldiğini gösterirSüzülüyorsa gözünden yaşlar,hüzünlüyse güzel yüzün,Rabbin seni özlemiş,sesini duymak istemiş demektir HzMevlana 27072012
08-05-2012 | #789 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüDoğduğumuz andan ölene kadar hayatımız sürekli bir yolculuktur Manzara değişir, insanlar değişir, ihtiyaçlar değişir; ama tren hep ileri gider
Hayat bir trendir, tren istasyonu değil! ~Paulo Coelho~ |
08-09-2012 | #790 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüKarnında dokuz ay bir bebeği, kalbinde sonsuza kadar bir erkeği taşıyabilen muhteşem varlığa “kadın” denir 09082012 |
10-06-2012 | #791 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözü“İnsanlara “Namaz”ı anlatın
Anlamasalar da anlatın, dinlemeseler de anlatın, yine anlatın, yine anlatın… Belki ikna olurlar ve yeniden “Aşık” olurlar…” Kahraman Araz |
10-06-2012 | #792 |
karamela
|
Cevap : Günün Sözü"Savaşın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlamak için savaşmak zorunda değiliz" * Kazım Koyuncu *
10-06-2012 | #793 |
karamela
|
Cevap : Günün Sözüharekete geçin, bir iş başarın bir üretim içinde olun hayat size ne istediğinizi soruyor cevaplayın!!!! |
10-06-2012 | #794 |
karamela
|
Cevap : Günün SözüDüşünüyorum,öyleyse bir şeylere canım sıkılıyor yine |
10-06-2012 | #795 |
karamela
|
Cevap : Günün SözüÖzledin mi ? telefon et, anlaşılmak mı istiyorsun? izah et, soruların mı var? sor, istiyor musun? iste, seviyor musun? söyle, buluşmak mı istiyorsun ? çağır , beğenmedin mi ? açıkla ; -Hayatı zorlaştırma- |
|