Monalisa Emel |
08-04-2012 | #61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n Ama sen bir kerede açtığım bir konuda yanımda ol yaa niye ki, hep karşı mıyım Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi lodos tamam konuyu baştan okuyup tekrar anlamaya çalışacağım netcolic ne iş? yani konuyla alakası ne? nuran'ı da mı tanıyormuşuz oradan? |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi lodos tamam konuyu baştan okuyup tekrar anlamaya çalışacağım |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelÇok normal …Kadın sıkıldı tabii Kaç yüzyıldır orada otur otur [color="navy"][/i] [color="navy"][/i] [color="navy"][/i] [color="navy"][/i] [color="navy"][/i] [color="navy"][/i] |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelResimler tamamdır Anlaşıldı sen de sıkılmışın Erdal Teşekkürler paylaşım için |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelben de teşekkür ederim lale sende olmasan benzini bitmiş araç gibi oluyorum |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelGülsem mi ağlasam mı arasında durdu yıllarca kadın , en sonunda bu hale geldi tabi Teşekkürler Erdal |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #71 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelhttp://wwwforumsinsinet o bayan bizim Emoşumuz olur Babür naptığını bu sefer biliyorum Yandın sen Yorum yapanların bazıları orda da yapmış yorumlarını Sonlarını düşünmek bile istemiyorum Çok güldümmm yaaaaaaaaaa (konu tekrarı avcıları) |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelnuran emel gördümü bilmiyorum ama çok güldümm |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelBu Emel ise bir istekte bulunabilirmiyim?? Sevipte kavuşamayanlar için bir dil çıkartırmısın???:crazy : |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #75 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n EMEL böyle sessiz sakin otururken birden Bu hale gelmenin nedeni ne EMEL ? Seni ağır sakin olarak biliyorduk hayırdır ? Sakinliğimi bozanlar utansın evet özellikle saçımın başımın dikeldiği hatta bazen kendim yolmak suretiyle dikelttiğim zamanlar oluyor aynen burdaki monalisa hanfendünün yaptığı gibi nedenini sormuşsun ya ne sen sooorrr ne ben söyleyim hesabıııı ahh ahhh ele güne rezil ettin beni ahh Nuran ahh bak Yavuzhana benden istek ifade yapmış, zaten en sert yönetici seçilmeme şurda ramak kalmış yaptığın işmiydi şimdi mülayim gözükmek için mecburen yavuzhanın istediği ifadeyi tüm sevipte kavuşamayanlar için vermek zorundayım Al yavuzhan isteğin (duble oldu gördünmü) |
|