Cevap : Günün Fıkrası :) |
09-10-2008 | #61 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kahvalti Küçük Temel annesine sorar : - Anne hepimiz laz miyuz? - Öyle - Dedem de laz miydu? - Laz idi - Onun babasi? - Hepisi laz idi - Öyle te olsa artik sabah kahvaltilarinda HAMSI YEMEK ISTEMEYRUM!
09-11-2008 | #62 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bayram Gençliginin ilk yillarinda Hitler, bir falciya gider : - Söyle bakalim falci ne zaman ölecegim? Uzun zaman sessiz kalan falci cevap verir : - Bir bayram sabahi Hitler sasirir : - Ne bayrami bu? - Siz öldügünüzde tüm dünyanin yapacagi bayram
09-12-2008 | #63 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ufak Fark Soguk bi kis gününde Temel kedisini yikarken oradan geçmekte olan bir adam Temel e : - Bu sogukta kedini yikayipta öldürmeyi mi istiyorsun? Temel isine devam eder Adam geri dönerken Temel i aglarken görür ve çikisir : - Ben sanakedi ölür demedim mi? Temel hemen cevap verir : - Bilip bilmeden konusma, yikarken ölmedi, sIkarken öldü
09-13-2008 | #64 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kaldirim Temel birgün kaldirima çikmis, adamin birisine karsi kaldirim nere diye sormus, adam : - Karsi tarafta, demis Temel : - Karsidan da buraya gönderdiler yahu, birsey anlamadim bu isten
09-14-2008 | #65 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Evlilik Kadin : Evlendigimiz zaman, senin bütün üzüntülerini ve sorunlarini paylasmak istiyorum Adam : Çok tatlisin hayatim Ama çok sükür, benim hiçbir üzüntüm ya da sorunum yok Kadin : Ama daha evlenmedik ki hayatim :-)
09-15-2008 | #66 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Çok Yazik Temel satilik papaganlari inceliyormus En pahali papaganin onunde durmus : - Abi bunlar nece konusuyor? - Ingilizce, Fransizca, Almanca - Kac paradir? - On milyon - Lazca biliyomu? - Bilmiiyo Temel papaganin burnunu oksamis : - Bu burunla yazik!
09-16-2008 | #67 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Lacoste Misira gezmeye giden Temel ile Dursun un kayigi Nil nehrinde batar Tabii hünerlerini ortaya koymanin tam zamani gelmistir Sampiyonlar gibi yüzmeye baslarlar Bir ara Temel kocaman bir nesnenin kendilerine dogru geldigini görür Dev bir timsah istahla onlara dogru yüzmektedir Temel keyifle bagirir : - Ula Dursun, ise bak, adamlarin kurtarma gemileri bile Lacoste
09-18-2008 | #68 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Istakoz Kücük istakoz agliyormus Alabalik sormus : - Niye agliyorsun küçük istakoz? - Üüü annem kokteyl e gitti hala dönmedi
09-21-2008 | #69 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Düsmani Merak Iki Kirsehirli kardes, kan davalisi düsmanlarina pusu kurmak için firsat kollar Birgün düsmanlarinin saat 3 te issiz bir yoldan geçeceklerini haber alip pusu kurarlar ve beklemeye baslarlar Saat 3 olur düsmanlari gelmez 4 olur, 5 olur hiç kimse gelmez Küçük kardes merak edip, agbisine sorar : - Agbi bunlar geç kaldilar, Allah göstermesin baslarina bir is gelmis olmasin?
09-22-2008 | #70 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Karsiz Satis Hirsiz, çaldigi birkaç takim elbiseyi satmak için pazara gider Fakat elbiseleri bir baska hirsiza çaldirir Aksam eve üzgün döndügünü gören hanimi sorar : - Elbiseleri iyi karla satamadin mi yoksa? Hirsiz gülümseyerek söyle cevap verir : - Kar yapamadim hanim Bu sefer götürdüklerim alis fiyatina gitti
09-22-2008 | #71 |
Equinox
|
Cevap : Günün Fıkrası :)ıstakoz çok güzel eline sağlık pesimist
09-23-2008 | #72 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Temel ve Kraliçe Elizabeth Temel Istanbul a gelmis, yürüyormusBu arada 5 dakikada bir top atislari duyul- maktaymis Merak edip sormus "Hemserim bu top atislari neyin nesi?" diye Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis Temel yine sormus bir baskasina "Bu top atislari neden?" diye Ayni cevabi alinca söylenmis: "Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!"
09-24-2008 | #73 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Pusula Temel ve tayfasi Dursun küçük bir kayikla baliga çikarlar Denizde epey yol aldiktan sonra büyük bir firtina kopar Temel yönünü kaybeder ve Dursuna seslenir : - Çabuk pusulayi geturr! Dursun cevap verir : - Pusulayi bulamayrum,ne getireyum? Temel sakince cevap verir : - Kelime-i Sehadet getir
09-25-2008 | #74 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Napiyosun? Dünyanin en ünlü bilim adami müthis bir bilgisayar icat etmis Ancak icat ettikten birkaç gün sonra ölmüs Daha sonra Almanya dan, Japonya dan, Italya dan, Ingiltere den, Fransa dan bilim adamlari ve Temel bir odada toplanmislar Herkes sirayla yan odaya girip bilgisayara bir soru soruyormus Bütün bilim adamlari içerde en fazla 10 sn kalmis Sira Temel e gelmis Temel 30-35 dk sonra çikmis odadan Herkes merak içinde Temel e ne sordugunu sormuslar Temel : - Napiyosundedim hiç bir cevap veremedi Beklemekten canim sIkIldI ben de disari çiktim
09-26-2008 | #75 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Duvar Deliler hastaneden kaçacakmis Plan yapmislar, hastanenin duvari kisa ise üstünden atlanacak, uzunsa alti kazilip geçilecekmis Bir deliyi duvara uzun mu kisa mi diye bakmasi için göndermisler Deli üzülerek gelmis : - Arkadaslar kaçamayacagiz, duvar yok