|
|
Konu Araçları |
başvuru, bilgiler, bölümü, için, istenen, isteyenlerin, müdüralımı, olmak, yetkili |
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü ) |
07-19-2008 | #61 |
hayko26
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )forumumuza hayırlı olsun yeni görevlerinizde başarılar dileriminş olumsuz sorunlarla karşılaşmassınız
07-19-2008 | #62 |
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )tşk ederim hakan=) |
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü ) |
06-11-2009 | #63 |
Verus_TR
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Yaşınız: 17 Ne işle uğraştığınız: Öğrenciyim ( Ev Tipi Klima Sistemleri ) Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: 5-6 saat internet ortamında online olabilirim Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Oyun Dünyası Geçici bir süre ( 2 Hafta ) Mount and Blade Türkiye' da Moderatörlük yaptım Şimdi ise Oblivion - Turkiye ' de Müzik Bölümü' nün Moderatörlüğünü yapmaktayım İlginiz İçin Teşekkür ederim |
06-12-2009 | #64 |
TiFus
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Komedi Bölümü Dolu Değilse Belki Başvuru Yapabilirim Doluysada Farketmez Ben Yerimden Memnunum =)) |
06-12-2009 | #65 | |
Verus_TR
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Alıntı:
Sanırım, Yetkili Alımları bitti Neyse sağlık olsun |
|
06-12-2009 | #66 | |
[KAPLAN]
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Alıntı:
Merhabalar Sevgili Verus_TR, Aramıza yeni katılmanız sebebiyle yetkili olmanız hususunda biraz daha zamana ihtiyacanız var Neler yapabileceğinizi görebilmemiz açısından da bu ayrı bir önem arz ediyor elbette Önümüzdeki ayın sonu talebinizi tekrar değerlendireceğiz Değerli ilginiz için teşekkürler |
|
06-12-2009 | #67 |
Verus_TR
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Pekâlâ Kusura bakmayın, böyle birden söyledim :( Tabii ki sizde haklısınız Teşekkür ederim :) |
06-22-2009 | #68 |
TiFus
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Yaşınız: 17 ( olucak ) 16 sayılır Ne işle uğraştığınız: Öğrenci Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: Günde 5-6 Saat Nette Olurum Müdür Olursam En Az 25 Saatte Forumda Olurum Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Bana Göre Bir Bölüm Arıyorum Komedi Odası Gibi Saygılar Ve Sevgiler |
06-24-2009 | #69 | ||
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Başvurularımızda yazan kurallar aslında oldukça açık En az 3 bölümde yetkilendirebilirsiniz şartına ne yazık ki net tek bir bölüm cevabı bile vermemişsiniz Ancak yine de talebinizi sizi yalnızca "komedi odasında" yetkili yaparak gerçekleştirebiliriz Bunun sebebi de önümüzdeki günlerde yetkili kategorilerine yeni iki dağılım daha gerçekleştirecek olmamızdır ( 1- Tek bölümle ilgilenebilen arkadaşlarımız için, 2- Tüm bölümlerde forum içi genel yetki sahibi ) Bu dağılım gerçekleşince de sizi ilgili yeni statüye aktarırız İsterseniz öncelikle bu dağılımın gerçekleşmesi bekleyebilir, isterseniz bugünden itibaren (yeni yetki dağılımı gerçekleşene kadar müdür olarak) yetki sahibi olabilirsiniz Kararı size bırakıyorum Değerli ilginiz için teşekkürler |
||
06-24-2009 | #70 |
TiFus
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )İlginizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim Tercihimi Ve Başvurumu Tekrar Yapıyorum Özür Dilerim Saygılar Yaşınız: 17 Ne işle uğraştığınız: Öğrenci Günde internette asgari kaç saat bulunduğunuz: Günde 5-6 Saat Nette Olurum Forumda 35 Saat (en az ) Hangi konularda Müdürlük yapmak istediğiniz: Komedi , Bir Tutam Hikaye Sevgili Kaplan Ben Şuan Bu Günden İtibaren Yetki Sahibi Olmak İstiyorum Tekrar Teşekkür Ederim Saygılar |
06-24-2009 | #71 |
perinaz
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )ben özlem 23 yaşında çalışanım ve saat 8,30 akşam 5,30 a kadar buradayım benim ilgili olduğum konular dini aşk müzik ve magazin işlemleridir artık siz bilirsiniz saygılarımla |
06-24-2009 | #72 | |
TiFus
|
|
|
06-24-2009 | #73 | ||
[KAPLAN]
|
Merhabalar, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Açıkcası yetki sahibi olabilmeniz için ihtiyacınız olan tek şeyin biraz zaman olduğunu söylebilirim Çünkü neler yapabileceğinizi biraz olsun görmemiz gerekiyor Çalışmalarınızı bir süre takip edelim ve isterseniz önümüzdeki ayın sonuna doğru talebinizi tekrar değerlendirelim Değerli ilginiz için teşekkür ederim Alıntı:
|
||
06-25-2009 | #74 |
asrinn
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )selamun aleyküm biz de acizane sitede görev almak istiyoruz tabi uygun görülürsek ama ben müdür olmak istemiyorum paylaşımcı olamak istiyorum acizane teşekkür ediyorum ForumSinsicom - Arayışa Son Veren Adres - Eğlence - Eğitim-Öğretim - Kültür-Sanat - Bilim-Teknoloji - Vahşet-Korku - Beyin Fırtınası ailesinde olmak tan mutluluk duyuyorum ve paylaşıma varım
06-25-2009 | #75 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Aleyküm selam, Daha önce ilgili talebiniz hakkında konuştuğumuzdan dolayı ayrıntılı bir açıklamaya girmiyorum "Program Tanıtım Merkezi" ve "Oyun Dünyası" isimli bölümlerimizde yetkilendirilmiş bulunmaktasınız Kullanıcı grubunuz ise isteğiniz üzerine değiştirilmedi Değerli çalışmalarınız için teşekkür eder, devamını dilerim |
|